Dark Mode Light Mode

Η Perfume World τώρα και στην Καβάλα!

Ανοίγει τις πόρτες του νέου καταστήματός της την Παρασκευή 31/5 στην Μ. Αλεξάνδρου 13 στον πεζόδρομο. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις αγορές του με μουσικές επιλογές από DJ και να επωφεληθεί φυσικά από την μοναδική προσφορά 2+1 ΔΩΡΟ σε όλα τα αρώματα.

Θα προσφέρει καθημερινά εκλεπτυσμένα αρώματα, eau de parfum, που σαγηνεύουν τις αισθήσεις. Με την μεγαλύτερη ενίσχυση, που φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα, πιστότητα και διάρκεια. Ικανοποιούν πλήρως τόσο με την απόδοση, όσο και με την τιμή. Δεν είναι απλά ένα άρωμα, είναι μια εμπειρία. Ο κόσμος του γαλλικού αρώματος, στην καλύτερη εκδοχή του!

Όλα αυτά τα χρόνια η προτίμηση και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών είναι αναλλοίωτη και έχει μετατρέψει τα καταστήματα PERFUME WORLD στα ιδανικά σημεία επιλογής αρωμάτων, λόγω της εξειδίκευσης στην σωστή επιλογή ενός αρώματος, η οποία απαιτεί γνώση, ενημέρωση και διαρκή επιμόρφωση. Η συνεργασία με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια αρωματοποιίας παγκοσμίως απ’ όπου και προέρχεται η πρώτη ύλη δίνει εγγύηση στην ποιότητα.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, αλλά και το πάθος για άψογη εξυπηρέτηση είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας, γι’ αυτό και έχουν καταστήσει την αλυσίδα ως αγαπημένο brand, με διαρκώς αυξανόμενο και πιστό πελατολόγιο.

Η αλυσίδα Perfume World διαθέτει τεράστια ποικιλία σε classic και premium αρώματα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Όσο για την περιποίηση, θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, διατίθενται συνδυαστικά με όποιο αγαπημένο σας άρωμα και τα προϊόντα περιποίησης. Για να δώσετε στο χώρο σας την προσωπικότητα που του αξίζει, τη μεγάλη γκάμα προϊόντων συνθέτουν και τα υψηλής ποιότητας αρωματικά diffusers & κεριά.

  • ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 13 (πεζόδρομος), ΚΑΒΑΛΑ
  • 2510 223310
  • kavala@perfumeworld.gr
  • Perfume World Kavala
  • Perfumeworld_kavala
Προηγούμενο άρθρο

Καβάλα: Ψηφίστηκε MVP της σεζόν ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Επόμενο άρθρο

ποιος είπε πως δεν υπάρχει!