Dark Mode Light Mode

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει την KavalaExpo και άλλες τοπικές εκδηλώσεις

Με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ θα στηριχθεί με ποσό 10.000 ευρώ η έκθεση του Επιμελητηρίου KavalaExpo 2023. Θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης 29 Σεπτέμβρη με 2 Οκτώβρη. Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει με 15.000 ευρώ τον ποδηλατικό αγώνα Brevet Φιλίππων.

Η ΠΕ Καβάλας θα οργανώσει και φέτος την εβδομάδα Δημόσιας Υγείας με εκδηλώσεις από 18 έως 24 Σεπτέμβρη: «Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική συμμετοχή εθελοντών από την ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου», τον πολιτιστικό Σύλλογο Λιμεναρίων Θάσου «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ», το Θεατρικό τμήμα Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας με τη συνεργασία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Καβάλας, την Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών (Κέντρο Κοινότητας) Δήμου Νέστου Ν. Καβάλας και την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων πανελλήνιάς εμβέλειας ως ομιλητών.

Οι προγραμματιζόμενες δράσεις κινούνται στα εξής πεδία του ευρύτερου πλαισίου της Δημόσιας Υγείας που αποτελούν και άξονες της φετινής διοργάνωσης: 1. Κατάθλιψη και άγχος – Από την έγκαιρη διάγνωση στην αποτελεσματική θεραπεία 2. Άθληση και Διατροφή – Τα οφέλη στην υγεία και την ποιότητα ζωής 3. Το διαδίκτυο στη ζωής μας – Θετικές και αρνητικές επιδράσεις 4. Σωματική υγεία – Πρόληψη -Υγιής καρδιά 5. Δράσεις πολιτισμού- Η συμβολή της τέχνης στην ψυχική υγεία και το ευ ζην».

Προηγούμενο άρθρο

«Τελικά όλοι συμφωνούμε τα έργα στον Άγιο Νικόλαο να γίνουν μετά τον Σεπτέμβρη»

Επόμενο άρθρο

Χρήστος Γάκης περί φυσικού αερίου και τοπικών εκλογών