Dark Mode Light Mode

Η πρώτη γνωριμία με την ΠΑΕ ΑΟΚ 2024 (φωτογραφίες-videos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη τύπου – παρουσίαση του νέου προπονητικού team της ΠΑΕ ΑΟΚ 2024 στο ξενοδοχείο Galaxy.

Αρχικά, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Αντωνίου και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της διοίκησης: Γιάννης Διαμαντίδης και Θανάσης Σπανδωνίδης. Παράλληλα, έγινε και η πρώτη γνωριμία με το νέο γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βαλάντη Μπλέτσα.

Στη συνέχεια, μίλησαν ο γενικός αρχηγός Γιώργος Μανάφης, ο τεχνικός διεθυντής Χάρης Παππάς, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραμπετάκης, ο γυμναστής Τάσος Σιδερίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νικος Σουμουλίδης.

Απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο Γιώργος Αγγελίδης ενώ στο τέλος της συνέντευξης τύπου απηύθυνε χαιρετισμό και ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟΚ, Λάκης Χατζηαποστολίδης. Όπως εξήγησαν οι άνθρωποι της ομάδας, η μέχρι τώρα ανταπόκριση στα εισιτήρια διαρκείας χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Δόθηκε μεγάλη βάση στο γεγονός πως το προπονητικό team απαρτίζεται εξολοκλήρου από ανθρώπους που κατάγονται από την Καβάλα και έχουν τη δική τους προσωπική σύνδεση με το «καραβάκι». Εξήγησαν πως εργάζονται με την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία, δηλαδή να οργανώσουν ένα ρόστερ -που όπως και πέρσι- θα απαρτίζεται τόσο από έμπειρους ποδοσφαιριστές όσο και από ελπιδοφόρους νεαρούς.

Υπήρξε και αναφορά στο θέμα των μεταγραφών, που «θα συνεχιστούν και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα». Τέλος, έγινε αναφορά στα χρέη του προηγούμενου ιδιοκτήτη επί εποχής Super League 2, που για ακόμη μια φορά (του) ζητήθηκε δημόσια να τακτοποιηθούν. Τη συνέντευξη τύπου παρακολούθησαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης και ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Μπέης.

 

Φωτογραφίες: Κατερίνα Αλεξανδρή

Προηγούμενο άρθρο

Η εκρηκτική κωμωδία του Μολιέρου «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Επόμενο άρθρο

Καβάλα: Ιδιοκτήτες εξοχικών έκαναν... κατάληψη σε παραλία