Dark Mode Light Mode
Στοίχημα: Κόντρα στο μομέντουμ στην Τούμπα (video)!
Η Σοφία Ιωσηφίδου μιλάει στο Proininews για το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
Αναβολή και για τους αγώνες Μίνι Μπάσκετ & Εργασιακού Πρωταθλήματος

Η Σοφία Ιωσηφίδου μιλάει στο Proininews για το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Στο proininews για τη μεγάλη της επιτυχία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 60 μέτρα εμπόδια  στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μίλησε η αθλήτρια του ΟΚΑΚ Σοφία Ιωσηφίδου.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Ήταν κάτι που το περίμενες;  Πέρασες έναν τραυματισμό πριν τους αγώνες.

Απάντηση: Δεν το περίμενα καθόλου. Ήθελα πολύ να τρέξω στον αγώνα. Ήθελα  να λάβω μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Από θέμα επίδοσης και κατάταξης δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση.

Μου βγήκε η κούρσα, το πίεσα μέχρι το τέλος, γιατί πιστεύω ότι τα τελευταία μέτρα είναι το δυνατό μου σημείο. Έκανα και ατομικό ρεκόρ και αυτό βάση προετοιμασίας ήταν κάπως περίεργο. Η πρώτη και η δεύτερη θέση σίγουρα ήταν «κλεισμένες». Παιζόταν η τρίτη θέση.

Είπαμε με τον προπονήτρια μου ότι εφόσον ήμουν καλά ψυχολογικά, θα μπορούσα να το κυνηγήσω μέχρι το τέλος. Οπότε ήρθε το μετάλλιο.

Ερώτηση: Παιζόταν να μην πάρεις μέρος στους αγώνες λόγω τραυματισμού.

Απάντηση: Ακριβώς. Αποφασίσαμε την τελευταία εβδομάδα να πάρω μέρος. Έκανα κάποια κομμάτια από τη στιγμή που είδα ότι δεν με ενοχλούσε το πόδι μου στο πέρασμα των εμποδίων. Με ενοχλούσε μόνο στα ελεύθερα κομμάτια. Ρίξαμε το βάρος στην τακτική πάνω στα εμπόδια και έτσι αποφασίσαμε να τρέξω. Βέβαια δεν αγχωθήκαμε πολύ. Θέλαμε να διασκεδάσουμε τη συμμετοχή μου.

Ερώτηση: Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους για τη πολύ σωστή και γρήγορη θεραπεία σου;

Απάντηση: Βεβαίως. Ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Πανταζή στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι. Πήγαινα κάθε μέρα και οι άνθρωποι ήταν συνέχεια πάνω από το κεφάλι μου.

Ευτυχώς το προλάβαμε. Επίσης τον ΟΚΑΚ που μαζί με τον κ. Παναγιώτη Χατζηεμμανουήλ (Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού)  αλλά και την κ. Χατζηγρηγορίου (σύζυγος του Ν. Πανταζή) βρήκανε αμέσως λύση μόλις του ανέφερα το πρόβλημα μου εδώ στην Αθήνα παρά το γεγονός ότι είναι χιλιόμετρα μακριά. Φυσικά την οικογένεια μου που πάντοτε κατεβαίνει στο Πανελλήνιο στην Αθήνα να με δουν. Ακόμη την προπονήτρια μου την κ. Ιωάννα Σιώμου και όλο το γκρουπ.

Ερώτηση: Είναι η μεγαλύτερη σου επιτυχία στον κλειστό στίβο; Είναι το καλύτερο ξεκίνημα για τη σεζόν. 

Απάντηση: Μου έδειξε ότι χωρίς την απαιτούμενη προπόνηση σε αυτό το διάστημα, μπόρεσε και πέτυχα κάτι πολύ δυνατό. Στο κλειστό στίβο όντως είναι η μεγαλύτερη μου επιτυχία. Υπάρχουν φυσικά και μεγάλοι στόχοι για το καλοκαίρι.

Θα δώσουμε βάρος στα εμπόδια. Θα κάνουμε και κάποιους αγώνες στα 100 μέτρα. Μεγάλος στόχος μου είναι οι Μεσογειακοί αγώνες κάτω των 23.

Εύχομαι να μην τραυματιστώ. Τα άλλα θα έρθουν.

Στην Καβάλα θα έρθω για τους διασυλλογικούς αγώνες να τρέξω με τον ΟΚΑΚ.  Επίσης σκέφτομαι και τα Δαβιτζόγλεια. Απλά πρέπει να μάθουμε τις ημερομηνίες.

Προηγούμενο άρθρο

Στοίχημα: Κόντρα στο μομέντουμ στην Τούμπα (video)!

Επόμενο άρθρο

Αναβολή και για τους αγώνες Μίνι Μπάσκετ & Εργασιακού Πρωταθλήματος