Dark Mode Light Mode

Η συμμετοχή της Π.Υ. Καβάλας στις φωτιές της Αττικής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές της Αττικής. Αυτό συνέβη κατόπιν άνωθεν εντολών κατά την έναρξη των δραματικών περιστατικών. Ακόμη και χθες βρισκόταν στην Αττική ένα όχημα της Π.Υ. Καβάλας κι ένα πεζοπόρο τμήμα. Συνολικά η δύναμη της Π.Υ. Καβάλας στην Αττική υπολογίζεται σε δέκα άτομα. Δεν είναι διαρκώς τα ίδια αφού το προσωπικό αλλάζει και ανανεώνεται.

Όωπς δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ο διοικητής της Π.Υ. Καβάλας κ. Μπαλατσούκας, όντως για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας ο καιρός στέκεται σύμμαχος στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Με τις τακτικές βροχές στα ορεινά και στα πεδινά παρατηρείται μικρός αριθμός περιστατικών. Παρά ταύτα, συμπλήρωσε ο κ. Μπαλατσούκας, η Π.Υ. παραμένει σε ετοιμότητα. Αντιμετωπίζει την περίοδο όπως ακριβώς πρέπει, σα να μη σημειώνονται βροχές και καταιγίδες, αλλά σα να επικρατεί ζέστη και παρατεταμένος καύσωνας.

Η Π.Υ. Καβάλας έχει στη διάθεσή της για κάθε έκτακτο περιστατικό και τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ, που από το τέλος Ιουνίου βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Χρυσούπολης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Υπάρχει συντονισμός για την προώθηση της βοήθειας

Επόμενο άρθρο

Η Κομοτηνή υποδέχθηκε εικόνα από τον Αϊ Γιάννη