Dark Mode Light Mode

Η τοπική ΝΔ συνεχίζει να μην έχει προεκλογικές ειδήσεις

Όχι μόνο η ΝΔ, όλα τα κόμματα. Όχι μόνο στην Καβάλα, σε όλη την Ελλάδα.

Σημαντικές ειδήσεις και δη προεκλογικού περιεχομένου δεν υπάρχουν. Λόγω της τραγωδίας με τα τρένα στα Τέμπη. Αυτό θα αλλάξει εντός των ημερών. Είναι πολύ πιθανό. Θα αλλάξει όπως πάντα. Αργά και σταθερά.

Χθες ωστόσο ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας (πρώην ΝΟΔΕ Καβάλας) κ. Μπάμπης Δράκος ήταν πολύ επιφυλακτικός. Μετρημένος και σκεπτικός. «Δεν έχουμε καμία είδηση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Καβάλας», είπε κι όπως φαίνεται έχει δίκιο.

Πρόσθεσε: «Λόγω της κατάστασης, όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν φαίνεται να ασχολήθηκε κάποιος με το θέμα». Όσο οι μέρες περνούν, το κλίμα θα επανέρχεται. Χρειάζεται χρόνος για να ξεπεραστεί το γενικότερο σοκ από την τραγωδία.

Σύμφωνα με τον κ. Δράκο «… όλοι συνεχίζουν να είναι επηρεασμένοι από αυτό που έγινε. Χρειάζεται περίσκεψη και λίγα λόγια. Κάτω τα κεφάλια». Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας τίμησε μία ακόμη φορά το Μανώλη Φρατζεσκάκη, με την ευκαιρία του μνημόσυνου του.

Πέρασαν 40 μέρες από το θάνατο του. Πολλά στελέχη του κόμματος ήταν στο μνημόσυνο που έγινε στα δημοτικά κοιμητήρια το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Δράκος σχολίασε κι ένα ακόμη δυσάρεστο νέο.

Το θάνατο του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Καβάλας Ηλία Παπαδόπουλου: « Συνεπής ιδεολογικά και κομματικά. Αγωνιστής για την παράταξη του. Ήπιος ως άνθρωπος και ως πολιτικός» είπε χαρακτηριστικά. Σχολιασμός εύστοχος.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας είναι σε συνεχή συνεργασία με την κεντρική διοίκηση του κόμματος για όλα τα προεκλογικά ζητήματα αν και ουσία τις προηγούμενες μέρες δεν υπήρξε. Η Ειρήνη Βρανά φαίνεται ότι θα ανακοινωθεί δεύτερη γυναίκα υποψήφια βουλευτής ενώ ο Παύλος Ζησίμου έχει πάντα περισσότερες πιθανότητες από οποιονδήποτε άλλο για την 4η θέση άνδρα υποψήφιου βουλευτή. Για την ίδια θέση υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Προηγούμενο άρθρο

Δύο κλειστοί δρόμοι στον Άη Γιάννη

Επόμενο άρθρο

Μέσω Δαγκλή στην Ομόνοια το έργο του φυσικού αερίου