Dark Mode Light Mode

Η «Τζο» από τους Πάνθηρες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Την 22χρονη σέντερ Γεωργία Τριανταφύλλου απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Η «Τζο» ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την πρώτη ομάδα και ακολούθησε ο Αθηναϊκός, η Ηλιούπολη κ.α. Φέτος έπαιξε στους Πάνθηρες Καβάλας, υπό την καθοδήγηση του Αρίστιπου Χανδέλη.

Είχε 9,1 πόντους, 7,4 ριμπάουντ, 1,3 κοψίματα σε 24 λεπτά μέσο όρο. Η Τριανταφύλλου σαφώς και βοήθησε σημαντικά την ΚαΒαλιώτικη ομάδα, τη διετία που πέρασε.  Τώρα κάνει το άλμα για τη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ.

Η αντικαταστάτρια της «Τζο» μάλλον θα είναι από το εξωτερικό ενώ δε θα συνεχίσει στους Πάνθηρες η Πετρουσέφφκα. Η ανακοίνωση: Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλήτρια Γεωργία Τριανταφύλλου.

Η γεννημένη το 2002 αθλήτρια έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα του Παναθηναϊκού, της Ηλιούπολης, της Αγίας Παρασκευής, του Αθηναϊκού, ενώ την χρόνια που μας πέρασε αγωνίστηκε στους Πάνθηρες Καβάλας υπό την καθοδήγηση ενός δικού μας παιδιού του ΑρίστιπουΧαντέλη και είχε 9.1 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 1.3 μπλόκς σε 24 λεπτά μέσο όρο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάληψη της 3ης θέσης στον όμιλο του βορρά.

Καλωσορίζουμε τη νέα αθλήτρια της ομάδας μας και της ευχόμαστε μια παραγωγική και δημιουργική χρονιά με υγεία!

Προηγούμενο άρθρο

Με 4χιλιάρικα το μήνα την περνούσε ο Αντουάν ....

Επόμενο άρθρο

Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών για Παιδιά στο Sports Camp BATIS MULTIPLEX