Dark Mode Light Mode

Ιερά Μητρόπολη: Φιλοξενία βρεφών και νηπίων στο «Κιτσικοπούλειο»

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΘΑΣΟΥ -ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Aπό την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανα­κοινώνεται, ότι, εν όψει του νέου σχολικού έτους 2024-2025η τοπική μας Εκκλησία φροντίζει για την διασφάλιση των απαραιτήτων προϋποθέσεων για την ομαλὴ λειτουργία τουἘκκλησιαστικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Κιτσικοπούλειο» και την ασφαλή φιλοξενία βρεφών και νηπίων σε αυτόν.

Οι εγγραφὲς για την ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία παιδιών ανέργων ή αυτοαπασχολουμένων ήεργαζομένων μητέρων στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2024-2025», έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως την 1η Αυγούστου 2024, ώστε εν τέλει να αναρτηθούν από την ΕΕΤΑ οι οριστικοί πίνακες των αποτελεσμάτων.

Παράλληλα για τις περιπτώσεις οικογενειών, που δεν έχουν τις προϋποθέσεις του προγράμματος, θα υπάρξει μέριμνα για την εξυπηρέτησή τους με ευνοϊκούς όρους και χαμηλά τροφεία, όπως, άλλωστε, επιτάσσει και ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας του Ιδρύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι Γονείς παιδιών από οκτώ (8) έως σαράντα τεσσάρων (44) μηνών δύνανται να απευθύνονται καθημερινά στη Γραμματεία του Σταθμού, στην περιοχή του Βύρωνος πλησίον του ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Καβάλας και στον αριθμό τηλεφώνου 2510. 244817, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (https://www.eetaa.gr) για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπό­λεως & Θάσου.-

Προηγούμενο άρθρο

10 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Επόμενο άρθρο

Εκτροπή επιβατικού οχήματος πριν τη Νέα Ηρακλείτσα (φωτογραφίες)