Dark Mode Light Mode

Ικανοποιημένη η Αναστασία Ιωσηφίδου

Δεν θα παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου. Μετά το ταξίδι της στη Μόσχα, για τη συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα. Σήμερα το απόγευμα θα παραστεί σε γαστρονομική εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί σε εστιατόριο των Αθηνών. Εκεί θα προβληθεί η Καβάλα και οι τοπικές συνταγές της.

Την Παρασκευή η κ. Ιωσηφίδου εκπροσώπησε το δήμο Καβάλας στο υπουργείο οικονομικών, όπου έκανε επαφές για θέματα σχετικά με το παλιό νοσοκομείο και το λιμανάκι των σφαγείων. Οι επαφές της ήταν με υπηρεσιακούς παράγοντες και τη νομική υπηρεσία του υπουργείου, για τις οποίες ήδη έχει ενημερώσει τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα. Ανακοινώσεις επί του θέματος θα κάνει η δήμαρχος κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Πάντως φημολογείται ότι τα νέα που μετέφερε στην κ. Τσανάκα η κ. Ιωσηφίδου είναι θετικά.

Οι επαφές που πραγματοποίησε την Παρασκευή στην Αθήνα η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, έγιναν χωρίς προηγουμένως να υπάρξει συνεννόηση με τους κυβερνητικούς βουλευτές. Δεν αποκλείεται, οι βουλευτές να συνοδεύσουν σήμερα την κ. Ιωσηφίδου σε προγραμματισμένες επαφές σε άλλα υπουργεία. Η Αναστασία Ιωσηφίδου πρόκειται να επιστρέψει στην Καβάλα αύριο Τρίτη.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ στο δήμο Νέστου

Επόμενο άρθρο

Νέα καθυστέρηση στο έργο της Μεγάλης Λέσχης λόγω επίπλων :Το 2019 και βλέπουμε…