Dark Mode Light Mode

Ικανοποίηση για την επιτυχημένη διεξαγωγή του 11ου Paggaio Trail Run (φωτογραφίες)

Το 11ο Paggaio Trail Run πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο γραφικό χωριό μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 για την άψογη διοργάνωση, κατέβαλε τεράστια προσπάθεια ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την ασφαλή και σωστή διεξαγωγή των αγώνων.

Μας έδωσαν μεγάλη ευκαιρία να φιλοξενήσουμε αυτή την αθλητική διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας, να αναδείξουμε τις ομορφιές του χωριού μας αλλά και να ενσωματώσουμε τον αθλητισμό στην καθημερινότητα μας!

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμος Παγγαίου και κυρίως τον Δήμαρχο Παγγαίου κ.Φίλιππο Αναστασιάδη,τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χρήστο Μποσμπότη,τον Αντιδήμαρχο Πιερέων κ.Βασίλη Καρακασίδη,τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Γάκη,τον Βουλευτή Καβάλας κ. Ιωάννη Πασχαλίδη ,τον Πρόεδρο του χωριού μας Σταμάτη Μπαλή που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • το κρεοπωλείο “ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ”
  • το τροφομάρκετ “ΝΕΜΕΣΙΣ”

που βρίσκονται πάντα δίπλα σε όλες μας τις προσπάθειες!

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους:

  • Χορευτικό Όμιλο Καβάλας
  • Πολιτιστικό Σύλλογο Σιδηροχωρίου

οι οποίοι με τις παραδοσιακές τους πινελιές ομόρφυναν αυτή την εκδήλωση!

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές οι οποίοι συντέλεσαν στην διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης αλλά κ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στις 5 Μαΐου και ελπίζουμε να ξανά επισκεφτείτε το χωριό μας!

πηγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Δωματίων Παγγαίου Το γεφύρι

Προηγούμενο άρθρο

Επερώτηση για τη «ξεχασμένη και ανενεργή» Εργοανάπτυξη

Επόμενο άρθρο

Παρέμεινε στον πάγκο του Βύρωνα ο Αντώνης Λαδάκης