Dark Mode Light Mode

Ικανοποιητική η συμμετοχή των αθλητών στο 3ο Apostolos Silas Trail Adventure (φωτογραφίες)

Με τη συμμετοχή περίπου τετρακοσίων (400) αθλητών στις κατηγορίες των 22,6 και των 5 χιλιομέτρων, καθώς και του ενός χιλιομέτρου για μικρά παιδιά, διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2024 το 3ο Apostolos Silas Trail Adventure!

Αθλητές από διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αισθητικό δάσος του Σταυρού, ένα από τα δεκαεννέα (19) που υπάρχουν σε όλη τη χώρα, να περπατήσουν πάνω στην αρχαία Εγνατία Οδό, την οποία διέσχισαν το 49 μ.χ. οι Απόστολοι Παύλος και Σίλας πριν την επίσκεψη τους στους Φιλίππους, και να αντικρίσουν τη μοναδική θέα τόσο της πεδιάδας των Φιλίππων, όσο και της Καβάλας!

Οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έγιναν από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστα Χατζηαναστασίου, τον Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Γιάννη Πασχαλίδη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Η μεγάλη επιτυχία της εν λόγω διοργάνωσης οφείλεται στη σημαντική υποστήριξη που πρόσφεραν οι 90 και πλέον χορηγοί, οι συνδιοργανωτές (Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Επιμελητήριο Καβάλας) και οι αθλητικές ομάδες Eleftheroupoli Runners, ΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 1933, ΣΕΒΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και Σύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου.

Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα και της ομάδας Mission Impossible Team, γιατί βρίσκονται στο πλευρό του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις! Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα για το 4o Apostolos Silas Trail Adventure (2025)…

πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Οικονομική» του ΔΠΘ

Επόμενο άρθρο

"Μια ορειβατική δράση για όλους"