Dark Mode Light Mode

Ημερίδα ενημέρωσης από Αστέρα, Πάνθηρες και Βόλεϊ του Βύρωνα

Μια σημαντική ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ διοργανώνεται με τη συνεργασία του ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ με τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ και το τμήμα βόλεϊ του ΒΥΡΩΝΑ, με δύο θεματικές ενότητες, την Τρίτη 24/09/24 από 19:00-21:00 στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου του 6ου Γενικού Λυκείου (Πολυκλαδικό).

Η μία αφορά τους αθλητές/τριες και τους προπονητές με θέμα: “ΑΓΧΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ-ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ” και θα πραγματοποιηθεί 19:00-20:00.

Η άλλη ενότητα αφορά τους γονείς με θέμα: “ΓΟΝΕΑΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΟΧΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΗ, Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ/ΗΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ” και θα πραγματοποηθεί 20:00-21:00

Ομιλητής θα είναι ο PHDR. Νίκος Γεωργιάδης (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας νεαρών αθλητών)

Η δράση αυτή, εντάσσεται στο Empower Forward by Stoiximan και Giannis Antetokounmpo, ένα πρόγραμμα για τη δωρεάν ενίσχυση και προστασία της Ψυχικής υγείας αθλητών, γονέων και προπονητών.

– πρόγραμμα Empower Forward by Stoiximan (empowerforward.gr)

– μια πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας με στόχο την πρόκληση θετικής αλλαγής και την ενδυνάμωση ατόμων σε όλη την Ελλάδα.

-μέρος του προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν εισηγήσεων και ενημερωτικών συνεδριών από ειδικούς επαγγελματίες Ψυχικής υγείας σε αθλητές και αθλήτριες 12 -18 ετών, στους προπονητές και προπονήτριες τους καθώς και στους γονείς.

http://empowerforward.gr

Προηγούμενο άρθρο

Μονομαχία κάτω από τον καυτό ήλιο του ...ΠΑΣΟΚ!

Επόμενο άρθρο

Δωρεά του Συλλόγου Καβαλιωτών της Αθήνας στο Ναυτικό Μουσείο (φωτογραφίες)