Dark Mode Light Mode

Ημερίδα για την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στο λιανικό εμπόριο

Το τελευταίο διάστημα ο όρος τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχει μπει για τα καλά στη δημόσια συζήτηση. Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) μεταμορφώνει το τοπίο του λιανικού εμπορίου.

Οι δυνατότητες εφαρμογής της σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας όπως η παραγωγή, η επιστήμη, η υγεία, η εκπαίδευση κ.α. είναι εντυπωσιακές. Θα είχε, ωστόσο, ενδιαφέρον να δούμε πως επηρεάζει το λιανικό εμπόριο και ποιες είναι οι ριζοσπαστικές αλλαγές που φέρνει στον κλάδο.

Να ανακαλύψουμε τον τρόπο που ο εμπορικός κόσμος μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να συνδεθεί με τους πελάτες πιο αποτελεσματικά. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης να αυξήσουν την αξία τους, να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό και να διασφαλίσουν το μέλλον τους.

Συγκεκριμένα, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ακόλουθα:

Μείωση του κόστους

Βελτίωση της λήψης αποφάσεων

Μέτρηση απόδοσης

Αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων

Βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη

Οι δυνατότητες που παρέχει η τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης να βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών, να αυξήσουν τις πωλήσεις και να μειώσουν το κόστος.

Η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να συνεχίσει να παίζει αυξανόμενο ρόλο στη συμπεριφορά των καταναλωτών τα επόμενα χρόνια. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, είναι πιθανό να δούμε ακόμη πιο καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και την αύξηση των πωλήσεων για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης.

Για όλα αυτά Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας διοργανώνει μια ημερίδα με θέμα: «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ» Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Ισχύει η τιμωρία του Αετού Οφρυνίου από πέρσι και έχει 5 βαθμούς

Επόμενο άρθρο

«Έφυγε» από τη ζωή η παιδίατρος Ελευθερία Οικονομίδου