• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

“ΙΝΟΙ” Restaurant: Ελληνικές γεύσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα, στην παραλία της Νέας Καρβάλης (φωτογραφίες)

 “ΙΝΟΙ” Restaurant: Ελληνικές γεύσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα, στην παραλία της Νέας Καρβάλης (φωτογραφίες)

Εκεί θα βρεις από Shushi, φρέσκο ψάρι ημέρας μέχρι και σούβλες καθημερινά στα κάρβουνα.

Το νέο hot spot στη Βόρεια Ελλάδα μόλις άνοιξε και δεν είναι άλλο από το εστιατόριο “ΙΝΟΙ” στη παραλία της Νέας Καρβάλης. Στο μενού του, που έχει επιμεληθεί ο chef Σωτήρης Βασιλείου, ο οποίος βραβεύτηκε το 2018 ως Chef της Χρονιάς και είναι και καθηγητής μαγειρικής τέχνης στο “ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ” αντανακλάται η βαθιά αγάπη του ίδιου για την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα.

Όλη τη διάρκεια της χρονιάς το “ΙΝΟΙ” είναι μια εμπειρία και προορισμός, από μόνο του…. Με βασικό άξονα την ελληνική δημιουργική κουζίνα, ώστε ο κάθε επισκέπτης, να καταλαβαίνει ότι γεύεται κάτι ελληνικό, με έντονες τις σύγχρονες πινελιές στα πιάτα.

Η φρέσκια, βασισμένη σε τοπικά υλικά κουζίνα του εστιατορίου “ΙΝΟΙ”, ανταποκρίνεται σε όλες τις αισθήσεις. Τα ψάρια, είναι πρωταγωνιστές. Πάντα φρέσκα, ημέρας κι ό,τι φέρνει ο ψαράς, είναι η πιο πολύτιμη, ίσως, πρώτη ύλη της κουζίνας του “ΙΝΟΙ”. Τα κρέατα είναι κυρίως ντόπια, μαζί και με εισαγόμενες κοπές, που συμπληρώνουν το μενού.

Το “ΙΝΟΙ”, είναι ένας χώρος που συνδυάζει μοναδική ατμόσφαιρα και απολαυστικές προτάσεις. Ένα εστιατόριο υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας, μπροστά στη θάλασσα, όπου κυριαρχεί η γαλήνη της φύσης και οι γήινοι τόνοι στη διακόσμηση και σας προσφέρει εκλεκτά πιάτα της μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας.

Διαβάστε επίσης