Dark Mode Light Mode

Ήταν το Σαββατοκύριακο των γάμων …

Το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας ήταν το Σαββατοκύριακο των γάμων.

Παντρεύτηκαν Γιάννης Αντετοκουνμπο , Ειρήνη Βαλαβάνη και Αντρέας Γεωργίου.

Σίγουρα ο πιο εντυπωσιακός γάμος αυτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο COSTA NAVARINO στη Μεσσηνία με εκλεκτούς καλεσμένους κυρίως από το NBA.

To COSTA NAVARINO μπορεί να είναι σήμερα και το Νο1  Resort ξενοδοχείο της χώρας με τις τιμές για ένα δίκλινο δωμάτιο να προκαλούν ίλιγγο.

Αν δεν είσαι πελάτης του ξενοδοχείου και θέλεις απλά να περάσεις την πύλη του για να κάνεις ένα μπάνιο στην θάλασσα του ξενοδοχείου θα πρέπει να πληρώσεις 150 το κεφάλι  απολαμβάνοντας βέβαια όλες τις παροχές του.

Μία τετραμελή δηλαδή οικογένεια για να περάσει λίγες μόνο ώρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα πρέπει να πληρώσει 600 ευρώ.

Τζάμπα πράμα …

 

Και ενώ όλα αυτά γίνονται στην Ελλάδα στο Μονακό βρέθηκε το ίδιο Σαββατοκύριακο για μία βράβευση του ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την σύντροφο του  Χεορχίνα Ροντρίγκεζ  να ανεβάζει φωτογραφίες  εστιάζοντας στην πίσω της πλευρά θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό την Κιμ  Καρντάσιαν.

 

Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ήταν καλεσμένος και στον γάμο του Κασσελάκη και του Αντετοκούνμπο προτίμησε να παραβρεθεί  μόνο στον δεύτερο.

 

Το άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στο γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνη Χριστοδούλου και έγινε στην Κύπρο τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

 

Εμφάνιση εφήβου ο 60άρης πλέον Μπραντ  Πιτ στο φεστιβάλ της Βενετίας με τις κακές γλώσσες να λένε ότι αυτή η νεανική του εμφάνιση οφείλεται κυρίως στην επέμβαση αισθητικού που όμως αν έγινε όντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν πολύ διακριτική.

Καμία σχέση με τα Botox που σου στέλνουν τα φρύδια για πικ-νικ.

 

Ο Αύγουστος του 2024 ήταν ο πιο θερμός σε βόρεια – δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο

Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος σημείωσαν επίσης μια σειρά από ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών – Ο καιρός ήταν καυτός όλους αυτούς τους μήνες.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί περίπου πανηγυρίζουμε που τελειώνει το καλοκαίρι .

 

Έχουμε την εντύπωση ότι αυτή την φορά η πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη θα πιάσει τόπο και οι εσωκομματικές εκλογές θα απαλλάξουν το κόμμα από τον σημερινό πρόεδρο  αλλά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο αυτός  που θα τον αντικαταστήσει να είναι χειρότερος.

 

Διπλό χτύπημα αυτή την εβδομάδα από τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Στο ποδόσφαιρο έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Γουίλιαν ενώ στο μπάσκετ οι Αδερφοί Αγγελόπουλοι έβαλαν αυτή την φορά βαθειά το χέρι στην τσέπη για την μεταγραφή του Γάλλου Φουρνιέ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ο Μπρούνο Βρέτο στέριωσε στην Ελλάδα μετά τον Αστέρα Φωλιάς