Dark Mode Light Mode

Ιβανίδης στον Μακεδονικό Αγιάσματος, Μπουτζούρογλου στον Άρη Πηγών

Μακεδονικός Αγιάσματος: Νέα μεταγραφική επιτυχία με Ιβανίδη

Μια ακόμη εξαιρετική προσθήκη για τον Μακεδονικό Αγιάσματος, ο οποίος πρόσθεσε στο ρόστερ του, τον αριστερό πλάγιο αμυντικό Παύλο Ιβανίδη που πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη Πηγών. Ο Ιβανίδης έχει αγωνιστεί ακόμη στο Νέστο και στον Κεραυνό Πέρνης. Από τον Άρη Πηγών το Αγίασμα μάλλον θα αποκτήσει και τον πλάγιο αμυντικό Αϊβάζογλου.

Η σχετική ανακοίνωση του Μακεδονικού αναφέρει:

«Φιγουράρει διαχρονικά στη συζήτηση για τον κορυφαίο αριστερό οπισθοφύλακα της κατηγορίας. Αδάμαστες αντοχές, λυσσαλέα μαρκαρίσματα και ασφυκτικό πρέσινγκ δικαιολογούν τον τίτλο του εφιάλτη των δεξιών επιθετικών.

Συμμετοχικός στο επιθετικό τρίτο, συχνό φαινόμενο οι επελάσεις και με σύμμαχο το φονικό αριστερό του πόδι προσφέρει μπαλιές ακριβείας κάνοντας χαρούμενους τους συμπαίκτες του. Bargain κίνηση ο Μακεδονικός Αγιάσματος ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο με το σκυλί του πολέμου, Παύλος Ιβανίδης».

Άρης Πηγών: Κλεισμένος ο Μπουτζούρογλου

Ο Άρης Πηγών «έχασε» τον Ιβανίδη αλλά έκλεισε τον Κώστα Μπουτζούρογλου που πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου. Αγωνίζεται ακριβώς στην ίδια θέση με τον Ιβανίδη. Ο Μπουτζούρογλου έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΟΚ, Νέστο, Κεραυνό Πέρνης και Βύρωνα.

Προηγούμενο άρθρο

Απόφαση του Ο.Λ.Κ. για τη συναυλία Βέρτη στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

66ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Γνωριμία με τους πρωταγωνιστές των παραστάσεων μέσα από ένα διαδραστικό τρόπο