Dark Mode Light Mode

JD Sports στην αγορά της Καβάλας ως τα Χριστούγεννα! (φωτογραφίες)

Συνεχίζονται καθημερινά και εντατικά οι εργασίες για το καινούργιο κατάστημα αθλητικών ειδών στο κέντρο της Καβάλας, το κατάστημα της JD Sports.

Στο ακίνητο Ομονοίας και Ι. Δραγούμη (φωτογραφία). Οι υπεύθυνοι του καταστήματος είναι σχεδόν σίγουροι ότι όλα θα είναι έτοιμα το αργότερο ως το τέλος του έτους. Ώστε το αθλητικό πολυκατάστημα να λειτουργήσει παραμονές των εορτών.

Η δουλειά που γίνεται δεν είναι εύκολη. Ουσιαστικά όλα κατασκευάζονται από την αρχή και σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρίας. Ταυτόχρονα στην Καβάλα υπάρχουν κι άλλες νέες επιχειρηματικές προσπάθειες στην κατηγορία των αθλητικών ειδών.

Στην οδό Ομονοίας ετοιμάζεται το κατάστημα της Sports Vision. Θα λειτουργήσει σύντομα. Φέρονται να χρηματοδοτούν την επένδυση αλλοδαποί. Υπάρχει και η εταιρία Intersport, λέγεται ότι αναζητά χώρο για το κατάστημα της στην Καβάλα. Άλλοι ισχυρίζονται ότι το βρήκε και σύντομα θα αρχίσει να το προετοιμάζει.

Ο χώρος που στο πρόσφατο παρελθόν λειτούργησε ως σούπερ μάρκετ με προϊόντα από τη Βουλγαρία (κατάστημα με δύο εισόδους- εξόδους από Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού), καθαρίστηκε. Στη βιτρίνα του υπάρχει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εκεί θα λειτουργήσει κατάστημα της Media Strom.

Εντοπίζονται συγκεκριμένες φήμες σύμφωνα με τις οποίες ένα μεγάλο κεντρικό ακίνητο που καιρό είναι άδειο, είναι έτοιμο να νοικιαστεί από μεγάλη εταιρία. Που κι αυτή θα έρθει πρώτη φορά στην τοπική αγορά.

Προηγούμενο άρθρο

Αυστηρή απάντηση Παναγιωτόπουλου στο BBC: «Οι πηγές του να μην εξαντλούνται στις μαρτυρίες της τουρκικής ακτοφυλακής και των ΜΚΟ»

Επόμενο άρθρο

Επιτυχημένο το 10ο Καλοκαιρινό Γλέντι του συλλόγου Ποταμουδίων (φωτογραφίες)