Dark Mode Light Mode

Κ. Βακιρτζής στον Αετό Οφρυνίου, Κυγάης στην ΑΕΚ, Προβατίδης στον ΜΑ Ορφανίου

Ολοκληρώθηκε το σήριαλ της μεταγραφής του Κυριάκου Βακιρτζή, ο οποίος μετά τη Νέα Αμισσό οριστικά ανήκει στο ρόστερ του Αετού Οφρυνίου.

Μεταγραφή η οποία προσθέτει ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Παντελή Στυλιανού. Σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ Καβάλας η οποία συμφώνησε με τον Άγγελο Κυγάης, που τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Ο ΜΑ Ορφανίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανέστη Προβατίδη, ο οποίος και αυτός έπαιξε πέρσι στη Ν. Αμισσό μετά τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Παίκτης πολυσύνθετος.

Ο Άρης Πηγών ανακοίνωσε την αποχώρηση των Ουζούνογλου και Κυφωνίδη. Ο πρώτος αμέσως συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τον Μ. Α Αθανασίου ο οποίος πήρε Πτηνόπουλο αλλά και Σάββα Μουδούρογλου.

Ο Κυφωνίδης υποψήφιος για τα Λιμενάρια. Ο Παντελίδης υποψήφιος για τον ΜΑ Ορφανίου αφού τελικά δεν πήγε στον ΜΑ Αγίου Αθανασίου. Ο Βύρωνας ανακοίνωσε την παραμονή Βλάχου και Τουμανίδη στο ρόστερ για τη σεζόν 2024-2025. Ντιέγκο Αρμάντο, Κουτίνι, Μπαμπούρης ανακοινώθηκαν από τον Μακεδονικό Αγιάσματος.

Τέλος ο Χρυσοστομίδης από την Αμμουδιά, αναλαμβάνει το Ορφάνι

Την ολοκλήρωση της πετυχημένης συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Χρυσοστομίδη ανακοίνωσε ο Ηρακλής Αμμουδιάς. Έτσι, η διοίκηση του Πέτρου Σισμάνη αναζητά νέο «τιμονιέρη», για το παρθενικό «ταξίδι» των πρωταθλητών Σερρών στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Αμμουδιάς: «Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον πιο πετυχημένο προπονητή στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη.

Τον ευχαριστεί για την προσφορά του, για τον επαγγελματικό του χαρακτήρα που απέδειξε τις δύο πολύ πετυχημένες χρονιές που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας και για την άνοδο στην Γ Εθνική.

Τον ευχαριστούμε επίσης για όλα όσα έχει πρόσφερε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ζωή του και στην επαγγελματική του πορεία. Ο Μπάμπης ξεχώρισε για την συνέπεια του την εργατικότητα του αποτελώντας πρότυπο ανθρώπου και συνεργάτη. Μπάμπη είς τό επανιδείν…».

Ο Χρυσοστομίδης θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΜΑ Ορφανίου.

Προηγούμενο άρθρο

Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Άρη Πηγών ο Διονύσης Μουτάκης

Επόμενο άρθρο

Η εκπαιδευτική ρομποτική πάει κατασκήνωση και η μάθηση δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστική