Dark Mode Light Mode

Και οι άλλοι …

Με μία ανάρτηση στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση έχει μία φωτογραφία προφίλ του ίδιου με το σύνθημα ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.

Το θέμα είναι ότι εδώ είναι και άλλοι Στέφανε και θα κάνουν τα πάντα ώστε μετά τις εσωκομματικές εκλογές να μην ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ.

Πάντως όλοι συμφωνούμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών ότι επρόκειτο πλέον για έναν εμφύλιο πόλεμο που και αυτός θα έχει στο τέλος πολλές απώλειες και κανείς δεν  γνωρίζει πως θα είναι το κόμμα την επόμενη ημέρα.

 

Την λίστα με τα ονόματα που επέλεξαν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για κάθε επερχόμενη κακοκαιρία δημοσιοποίησε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς. 

Όπως αναφέρει για τη περίοδο Οκτωβρίου 2024-Σεπτεμβρίου 2025, η λίστα με τα ονόματα που επιλέχθηκαν και θα χρησιμοποιούνται με αλφαβητική σειρά, καταρτίστηκε από κοινού μεταξύ των τριών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών, της Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ, αντανακλώντας το γλωσσικό ιδίωμα των χωρών τους με λατινικούς χαρακτήρες και είναι: Alexandros, Bora, Coral, Daphne, Ermis, Frida, Gerasimos, Hemera, Ido, Julia, Kiniras, Lea, Marinos, Nestor, Ofek, Pelagia, Qesem, Roni, Solon, Tria, Uri, Valeria, Yam, Zoe.

Όπως διαπιστώνετε και εσείς η λίστα είναι τεράστια που σημαίνει ότι δεν θα σηκώσουμε κεφάλι από τα καιρικά φαινόμενα.

Απλά αυτό που ευχόμαστε είναι αυτές οι κακοκαιρίες να είναι στα μέτρα μας και όχι πάνω από εμάς.

 

Μετά την sold out συναυλία στο Λυκαβηττό της Δέσποινας Βανδή το περασμένο Σάββατο ήρθε η σειρά της Άννας Βίσση που θα κλείσει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μία συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στις 5 Οκτωβρίου που είναι από τώρα sold out.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν της Άννας Βίσση που όπου και αν πήγε να τραγουδήσει έκανε ρεκόρ εισιτηρίων.

 

Η ερχόμενη Κυριακή θα είναι η πρώτη εντός έδρας εμφάνιση του αγαπημένου μας ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά από ένα σωρό δυσκολίες τελικά η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League 2 με Καβαλιώτες επιχειρηματίες στο τιμόνι της και χρειάζεται την στήριξη του κόσμου που θα πρέπει να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Ομάδες χωρίς φιλάθλους δεν έχουν καμία τύχη.

 

Η ομάδα των 11 βουλευτών που γκρινιάζουν εντός της Νέας Δημοκρατίας με διάφορες παρεμβάσεις για συγκεκριμένες αποφάσεις και αδράνειες της κυβέρνησης γίνονται γιατί οι συγκεκριμένοι βουλευτές παραμένουν αόρατοι όταν έρχεται η ώρα του ανασχηματισμού.

 

Εκτός από το de bate των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που διεκδικούν την προεδρία του κόμματος είναι στα σκαριά και ένα δεύτερο de bate για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Συνήθως τα de bate τα ζητάνε αυτοί που χάνουν με εξαίρεση τις εκλογές στις ΗΠΑ όπου η Κάμαλα Χάρις που ζητά και δεύτερο de bate έχει διαπιστώσει ότι αυτές τα τηλεοπτικά ανταμώματα με τον πολιτικό της αντίπαλο αυξάνουν τα ποσοστά της.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Επόμενο άρθρο

Με τη συνδρομή της Novafert στην Ολυμπιάδα Αστροφυσικής Νέων στο Νεπάλ! (video)