Dark Mode Light Mode

Και παικταράς ( καλαθομηχανή) και προκλητικός!

Στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών της υποχρεώσεων η Εθνική μας ομάδα στο Μπάσκετ ηττήθηκε από αυτή του Καναδά που αν και ήταν  στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με 10 πόντους μπροστά στο σκορ στο τέλος θα μπορούσαμε να την κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε την νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Αλεξάντερ που όταν ανέβαζε ταχύτητα ήταν αδύνατο να τον ακολουθήσεις και πολύ περισσότερο να τον σταματήσεις.

Πραγματική καλαθομηχανή σκόραρε τρίποντα από όπου και αν σηκωνόταν.

Δεν είναι τυχαία ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ.

‘Ήταν και εύστοχος και προκλητικός στο τέλος.

 

Οι διεθνείς μας αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κάνανε και αν στο τέλος ήμασταν πιο εύστοχοι και τυχεροί θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε οι νικητές.

Πάμε για το επόμενο και πάμε σήμερα με αντίπαλο την Αυστραλία που θέλουμε μόνο νίκη.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα μείνανε στο Παρίσι και μετά την τελετή έναρξης για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της νύφης τους Μαρίας Σάκκαρη που κέρδισε την Ντάνκα Κόβινιτς με 2-0 σετ και προχωρά.

 

Από προχθές Κυριακή άρχισε και πάλι να αλλάζει το σκηνικό του καιρού με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και να παρασέρνει μαζί της  αυτή την φορά και τα ποσοστά της υγρασίας.

Ο δύσκολος καιρικά Αύγουστος που είχανε προβλέψει οι μετεωρολόγοι είναι όντως προ των πυλών.

 

Αυτό που φοβούνταν οι Γάλλοι, έγινε πραγματικότητα μόλις στην πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, όσον αφορά τον Σηκουάνα.

Η κυβέρνηση, στο μεγαλύτερο πρότζεκτ της διοργάνωσης, ξόδεψε περίπου 1,4 δισεκ. ευρώ για τον καθαρισμό του ποταμού, φιλοδοξώντας να φιλοξενήσει τα αθλήματα της ανοιχτής θάλασσας και του τριάθλου και στη συνέχεια να παραδώσει στους πολίτες τον ποταμό καθαρό για να κολυμπήσουν κι αυτοί (όπως δήλωναν τουλάχιστον αξιωματούχοι).

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η Οργανωτική Επιτροπή πόνταρε στον καλό καιρό, καθώς ήταν σίγουρο ότι παρά τον καθαρισμό του ποταμού, με την πρώτη βροχή το επίπεδο μόλυνσης θα έφερνε απαγορευτικό για να χρησιμοποιηθεί.

Άρχισαν σιγά – σιγά και οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Νομού  Καβάλας να βάζουν μπροστά τις μηχανές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρώτος ξεκίνησε ο ΑΟΚ που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και ακολουθούν και άλλες.

 

Φανταζόμαστε ότι η αύξηση της ζήτησης του ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στον Αύγουστο λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας να μην συνοδευτεί και από τις γνωστές διακοπές ρεύματος που έχουν γίνει εφιάλτης για νοικοκυριά και κυρίως για επιχειρήσεις.

Είναι εντελώς εκτός λογικής αυτές οι πολύωρες διακοπές ρεύματος εν έτη 2024.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού στη Ν. Ηρακλείτσα- Έπεσε από ύψος 20 μέτρων! (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος νέος προπονητής στο Βόλεϊ του ΑΟΚ