Dark Mode Light Mode

Και στη Θάσο εκδηλώσεις διακόπτονται λόγω καταγγελιών!

Το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε προ λίγων ημερών κι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Θάσου «Ο Γλαύκος».

Εξηγεί τα αυτονόητα κι ενημερώνει για αυτά. Καταλήγει στο γνωστό παράπονο, εκδηλώσεις που προετοιμάστηκαν με μπόλικη εθελοντική εργασία να σταματούν πρόωρα λόγω καταγγελίας. Ανώνυμης στην προκειμένη περίπτωση.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί και θα το βλέπουμε συχνά τα Καλοκαίρια. Μιας και εκτός όσων διασκεδάζουν, υπάρχουν κι αυτοί που συνεχίζουν να ζητούν την ησυχία τους. Οι δε αρχές λόγω της υφιστάμενης νομοθεσίας, δρουν υπέρ των λίγων και όχι υπέρ των πολλών.

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Ο Γλαύκος» αναφέρει:

«Το καλοκαίρι στο νησί για πολλούς από εμάς, για τους τουρίστες είτε Έλληνες είτε ξένους είναι στενά συνδεδεμένο με τα παραδοσιακά γλέντια. Η παραδοσιακή μουσική και οι χοροί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας που οι ξένοι θέλουν να γνωρίσουν.

Και ευτυχώς φέτος στο νησί έχουν γίνει πολλά ως σήμερα από τους τοπικούς συλλόγους.  Για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας εκδήλωσης απαιτείται πολύς κόπος και χρόνος από τα μέλη των συλλόγων γνωρίζοντας πολύ καλά τον θετικό αντίκτυπο που έχουν στην τοπική Κοινότητα.

Πόσο σπουδαίο να συμμετέχουν στον κύκλο του χορού μικροί, μεγάλοι, έμπειροι και αρχάριοι χορευτές, παιδιά να ακολουθούν και να μαθαίνουν από τα βήματα των μεγάλων…και σε αυτά τα βήματα θα ήθελα να σταθώ…

Είναι τόσο συγκινητικό τόσα παιδιά δικά μας να βρίσκονται πίσω από τους πάγκους θέλοντας να βοηθήσουν, να συνεισφέρουν και πολλά από αυτά παραμένουν μέχρι αργά το βράδυ.

Ο σύλλογος κατάφερε σε διάστημα 15 ημερών να φέρει σε πέρας 2 εκδηλώσεις στις 21/07 και 02/08 με την πολύτιμη συνεργασία με τον Σύλλογος Ποντίων Θάσου Διογένης ο Σινωπεύς και χθες (18/8) είχαμε την χαρά να βοηθήσουμε εμείς στο δικό τους γλέντι που είχε πολύ κόσμο και κέφι αλλά έπρεπε απότομα να διακοπεί λόγω ανώνυμης καταγγελίας… Πόσο λυπηρό είναι όλο αυτό; Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε έχοντας την συμπαράσταση της πλειοψηφίας!».

Προηγούμενο άρθρο

Σήμερα στην Καβάλα το «Celebrity Infinity» με 2.500 επιβάτες (φωτογραφίες) 

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024