Dark Mode Light Mode

Καιρός: Γεγονός οι πρώτες μονοψήφιες τιμές σε πεδινές περιοχές του νομού Καβάλας

Φωτογραφία αρχείου

Μετά από τους καλοκαιρινούς μήνες σήμερα κατεγράφησαν οι πρώτες μονοψήφιες τιμές σε πεδινές περιοχές. Στο εσωτερικό του κάμπου Καβάλας-Δράμας υπήρξαν γενικευμένα μονοψήφιες τιμές με την χαμηλότερη να καταγράφεται στον μετεωρολογικό σταθμό του Δήμου Καβάλας στο Δάτο, όπου η θερμοκρασία νωρίς το πρωί έπεσε στους 6,9°C.

Να σημειωθεί ότι στις περισσότερες περιοχές του νομού καταγράφηκε η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων μηνών νωρίς το πρωί ενώ και σήμερα μέσα στην νύχτα η μη ύπαρξη νεφώσεων σε συνδυασμό με το ασθενές ανεμολογικό πεδίο θα ευνοήσουν και αύριο χαμηλές ελάχιστες ιδίως στο εσωτερικό κλειστών κάμπων.

Η θερμοκρασία από την Τρίτη παρουσιάζει σταδιακή άνοδο κι έτσι το Παρασκευοσαββατοκύριακο θα παρατηρηθούν υψηλές για την εποχή θερμοκρασιακές τιμές. Από την επόμενη Δευτέρα θα υπάρξει σταδιακή επιστροφή σε πιο φυσιολογικές θερμοκρασιακές τιμές με ταυτόχρονη επιστροφή της πιθανότητας για βροχές κατά περιόδους.

πηγή: Meteokav – Ο Καιρός στην Καβάλα

Προηγούμενο άρθρο

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Ο ΜΑ Ορφανίου πήρε την πρόκριση στην παράταση απέναντι στην ΑΕΚ - Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (φωτογραφίες) 

Επόμενο άρθρο

Συλλήψεις για κλοπές και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας