Dark Mode Light Mode

Καλαντζής περί διοδίων και εσωκομματικών εκλογών

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ήταν χθες ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Καλαντζής που μίλησε για τα θέματα της επικαιρότητας. Ειδικότερα, για τα διόδια και το συλλαλητήριο της 15ης Μάη παρατήρησε:

«Καλώς οργανώνεται το συλλαλητήριο. Η φωνή των Καβαλιωτών θα πρέπει να είναι δυνατή και συγκεκριμένη. Μιλώ σαν φίλος και απευθύνομαι κυρίως στους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές αλλά και στο Νίκο Παναγιωτόπουλο. Όλοι μαζί θα πρέπει να βρεθούν στο γραφείο του κ. Σπίρτζη. Όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουν για τα αναλογικά διόδια. Κι αν οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν τα καταφέρουν, τότε θα πρέπει να παραιτηθούν».

Αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο Γιώργος Καλαντζής επεσήμανε: «Όλοι οι υποψήφιοι είναι άξιοι. Θέλω να επαναλάβω και να διευκρινίσω ότι δεν κατεβάζω εγώ την υποψηφιότητα της Μαρίας Παραντινού αλλά είναι μόνη της υποψήφια πρόεδρος. Ωστόσο, είναι θετική η παρουσία του Μπάμπη Δράκου στην προεδρία της ΝΟΔΕ και χρειάζεται μία ακόμη θητεία.

Εκτιμώ ότι η ΝΔ θα βγει ενισχυμένη από τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών σε όλη την Ελλάδα. Προβλέπω ότι θα προκηρυχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβριο και είμαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό».

Προηγούμενο άρθρο

Καταγγέλλουν την απόλυση ως απαράδεκτη

Επόμενο άρθρο

Εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο