Dark Mode Light Mode

Κάλεσμα Νέων για Εγγραφή στις Σχολές της ΔΥΠΑ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Καβάλας απευθύνει θερμή πρόσκληση προς τους νέους και τις νέες της περιοχής μας να εγγραφούν στις Σχολές της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ). Οι σχολές αυτές προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε πολλούς τομείς της αγοράς εργασίας.

Η επαγγελματική κατάρτιση μέσω του συστήματος μαθητείας έχει αποδείξει την αξία της, καθώς συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική άσκηση. Οι μαθητές εκπαιδεύονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και αποκτούν πραγματική επαγγελματική εμπειρία που τους βοηθάει να ενταχθούν άμεσα στην αγορά εργασίας.

Στην εποχή μας, όπου οι ανάγκες για εξειδικευμένο προσωπικό αυξάνονται συνεχώς, οι Σχολές της ΔΥΠΑ προσφέρουν ουσιαστική προετοιμασία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η στήριξη των νέων στην επιλογή τους να εκπαιδευτούν σε τεχνικά επαγγέλματα είναι κρίσιμη τόσο για την προσωπική τους ανάπτυξη όσο και για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Καλούμε λοιπόν τους νέους και τις νέες της περιοχής μας να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες ειδικότητες και να υποβάλουν την αίτησή τους. Η εκπαίδευση στις Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για μια δυναμική είσοδο στον επαγγελματικό στίβο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ ή να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους γραφεία της Ομοσπονδίας μας.

Εκ της Διοικήσεως

Προηγούμενο άρθρο

3ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Καβάλας: Ο ρόλος της Κύπρου στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Διπλωματία

Επόμενο άρθρο

Δημοτικός υπάλληλος έσωσε τη ζωή ηλικιωμένου κολυμβητή!