Dark Mode Light Mode

Καλή επιτυχία στους δύο υποψήφιους των εκλογών του Επιμελητηρίου

Κείμενο της Ειρήνης Βρανά


Θα ήθελα με την παρούσα δημοσίευση να ευχηθώ καλή επιτυχία στους δύο συνδυασμούς και στους Προέδρους τους που θα διεκδικήσουν την Προεδρία του Επιμελητηρίου Καβάλας στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Επιμελητηριακός θεσμός είναι σύμμαχος της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης και αξιόπιστος σύμβουλος και συνομιλητής της Πολιτείας με απώτερο σκοπό τη βελτίωση του οικονομικού και επενδυτικού περιβάλλοντος που εκπροσωπεί καθώς και της επιχειρηματικής του ανάπτυξης.

Η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου που θα εκλεγεί θα κληθεί να εκπληρώσει τον ρόλο της με επιτυχία, βάζοντας τον πήχη ψηλά αποβλέποντας στην ενδυνάμωση του Επιμελητηριακού ρόλου και θεσμού.

Με αφοσίωση και όρεξη για δουλειά, με γόνιμες συμπράξεις και συνεργασίες, με αποτελεσματικότητα, με ξεκάθαρες αρχές και δεσμεύσεις, και με ενωτικό κρίκο τη βαθιά πίστη στις δυνατότητες των τοπικών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, να ισχυροποιηθεί το Επιμελητήριο έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις εξελίξεις και να ενισχύει την ανταγωνιστικότητα.

Ένα Επιμελητήριο που να είναι πιο χρήσιμο για τα μέλη του, πιο αποτελεσματικό, πιο αξιόπιστο όπως και ένας θεσμικός σύμβουλος και συνομιλητής της Πολιτείας. Είθε να εκλεγεί μία ισχυρή ομάδα νέων και ικανών επιχειρηματιών με εμπειρία, ζήλο και όραμα που θα σταθούν στο πλευρό κάθε επιχείρησης, σχεδιάζοντας νέες δράσεις που θα ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

Γιατί το Επιμελητήριο είναι και θα παραμείνει η καθαρή φωνή της αγοράς και αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να γίνει πιο δυνατή, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση και ενδυνάμωση της υγειούς επιχειρηματικότητας και της απελευθέρωσης του δημιουργικού κεφαλαίου του τόπου μας.

Πιστεύω ακράδαντα στις δυνατότητες των τοπικών επιχειρήσεων και των μελών του Επιμελητηρίου Καβάλας και αναμφίβολα είναι ζητούμενο η γόνιμη συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης, Αυτοδιοίκησης, Φορέων & Παραγωγικών Δυνάμεων!

Δεσμεύομαι να συνδράμω όπως και όσο δύναμαι στην επίτευξη του σκοπού αυτού, γιατί πρέπει να υπάρξει περιφερειακή ανάπτυξη, που είναι ένας από τους στόχους της Κυβέρνησης .

Καλή επιτυχία Γιάννη Σαρρή, υποψήφιε Πρόεδρε της «Ριζικής Αλλαγής» και Γιάννη Παναγιωτίδη, υποψήφιε Πρόεδρε του «Επιμελητηρίου για όλους»! Ευχή μου, όποιος κερδίσει την Προεδρία του Επιμελητηρίου Καβάλας να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, με ευθύνη, ενσυναίσθηση ενθουσιασμό, φρέσκια αντίληψη και όραμα ως σύμμαχος της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης του τόπου μας!

Προηγούμενο άρθρο

Φιλανθρωπική δράση «Στο άπειρο ...κι ακόμη παραπέρα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βύρωνα (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Έκθεση Φωτογραφίας στο Aparto Bistro Café: 24 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου 2024