Dark Mode Light Mode

Κάμαλα μπορείς ;

O κυριότερος και πιο ισχυρός λόγος που λειτούργησε και ως μοχλός πίεσης προς τον πρόεδρος Μπάιντεν να πάρει την απόφαση να παραιτηθεί ήταν μία δημοσκόπηση που έδειξε ότι ο σημερινός πρόεδρος χάνει και στις 6 μεγαλύτερες πολιτείες των ΗΠΑ από τον αντίπαλο του.

Προκειμένου λοιπόν οι Δημοκρατικοί να μπούνε σε μία πορεία προδιαγεγραμμένης ήττας πείσανε τον Μπάιντεν να παραιτηθεί και να δώσουν την μάχη με νέο αρχηγό.

 

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε ο αντικαταστάτης του Μπάιντεν θα είναι η σημερινή αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις η οποία χαρακτηρίστηκε ως τρελή από τον Τραμπ γιατί δεν χαμογελά ποτέ.

Να δούμε στο τέλος ποιος θα χαμογελάσει.

 

Πάντως το σίγουρο είναι ότι μετά την παραίτηση Μπάιντεν αλλάζει ο χάρτης και η άνετη επικράτηση του Τραμπ γίνεται ντέρμπι.

Αυτό άλλωστε δείχνουν και οι  δημοσκοπήσεις .

 

Η λήξη και αυτού του καύσωνα θα γίνει λένε οι μετεωρολόγοι με βροχές και καταιγίδες που προβλέπονται και για την πόλη της Καβάλας.

Οι καταιγίδες θα είναι θερμικές που σημαίνει ότι θα εκδηλώνονται τις πιο θερμές ώρες της ημέρας.

 

Όλα τα καιρικά μοντέλα δείχνουν καιρικά έναν Αύγουστο παρόμοιο με τον Ιούλιο οπότε να είστε πανέτοιμοι για έναν ακόμα καύσωνα διαρκείας.

Ο Αύγουστος που έτσι και αλλιώς είναι ο μήνας στην διάρκεια του οποίου καταγράφονται κάθε καλοκαίρι οι πιο υψηλές θερμοκρασίες δεν μπορούσε να έχει άλλη τύχη.

 

Το ερώτημα είναι πλέον αν θα ισχύσει αυτός ο άγραφος νόμος που λέει ότι μετά από ένα ισχυρό καλοκαίρι ακολουθεί ένας ισχυρός και έντονος χειμώνας.

 

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την 15η συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor κάνει τις διακοπές της στην Μύκονο ( που αλλού) δηλώνει single και αποκλείει νέα συμμετοχή της στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό είναι πολύ βαρύ και σοβαρό πλήγμα για την παραγωγή του παιχνιδιού αφού δεν γίνεται Survivor χωρίς Δαλάκα.

 

Tην ερχόμενη Παρασκευή η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η έναρξη των αγώνων σύμφωνα με τους διοργανωτές θα είναι ένα όνειρο στον Σηκουάνα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

 

Στην πρώτη της προεκλογική εμφάνιση η Καμάλα Χάρις δήλωσε ότι είναι έτοιμη να νικήσει τον απατεώνα Τραμπ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλές δροσιές !

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Νέστος Χρυσούπολης: Κοντά σε Καζαντζίδη, θέλει και Ιωαννίδη