Dark Mode Light Mode

Κανονικά θα γίνουν οι εκδηλώσεις στη Χωράφα

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου πραγματοποιούνται στη Χωράφα οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του ομώνυμου συνοικιακού συλλόγου με τίτλο «Δάσος και Περιβάλλον». Οι προετοιμασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.Το βράδυ του Σαββάτου εκτός από το χορευτικό του διοργανωτή συλλόγου χορεύουν οι σύλλογοι Ιχνηλάτες- Εβρίτες. Ακολουθεί λαϊκή ορχήστρα. Την Κυριακή χορεύουν οι Μυτιληνιοί, η Κρητική Αδελφότητα, Πόντιοι Νέας Καρβάλης Λεύκης. Την Κυριακή θα υπάρχει και ποντιακό πρόγραμμα.

Ο σύλλογος με αφορμή τις πυρκαγιές στην Αθήνα ανακοίνωσε τα εξής: «Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας και όλα τα μέλη του, δίνουν συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες των αδικοχαμένων ατόμων λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έγινε σε περιοχές της Αττικής. Μας ήρθαν στο νου παλιές θύμησες από την μεγάλη πυρκαγιά τους 1985 που έγινε στην Καβάλα και πέρασε και από την δική μας συνοικία της Χωράφας . Ο Σύλλογός μας ευαισθητοποιημένος στο Δάσος και το περιβάλλον εύχεται να μην ξανασυμβεί σε κανένα άλλο μέρος τέτοιο συμβάν, να φυλάμε και να προσέχουμε τα δάση μας σαν τα μάτια μας και όσο αφορά για τους εμπρηστές που έκαναν αυτή την πράξη πρώτα άς τους κρίνει ο Θεός και αν μπορέσουν να τους πιάσουν η δικαιοσύνη ν;α τους τιμωρήσει».

Τέλος ο ίδιος σύλλογος ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Ανέστη Τσουρουκίδη: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας και φυσικά τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Τσουρουκίδη για την τοποθέτηση Κάδου μεταχειρισμένων ειδών( ρούχα-παπούτσια- τσάντες-κουβέρτες) , εις την συνοικία της Χωράφας και συγκεκριμένα επί της συμβολής των οδών Πλουτάρχου-Καρατάσου- Γεωρ. Κίτσου. Παρακαλούμε τα μέλη και τους κατοίκους της συνοικίας μας, να μην τα βάζουν πια στους πράσινους Κάδους αλλά στον συγκεκριμένο κάδο. Φυσικά τα είδη που θα βάζετε να είναι σε καλή κατάσταση, διότι ο Δήμος τα μαζεύει και μετά από διαλογή που τα κάνει μπορούν να δοθούν σε ευπαθείς οικογένειες. Και πάλι ο Σύλλογος σας ευχαριστεί θερμά».

 

Προηγούμενο άρθρο

Λύκε, Λύκε, είσαι εδώ;

Επόμενο άρθρο

Δικαιώθηκαν και πληρώθηκαν πρώην εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ