Dark Mode Light Mode

Κατεβαίνει κανονικά ο Απόλλωνας Χρυσοχωρίου στην Α’ Κατηγορία

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Απόλλωνας Χρυσοχωρίου θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Σίγουρα δεν θα έχει τη δυναμική που είχε τη σεζόν 2022-2023 αφού πρώτα απ’ όλα ο… Καπετάνιος δεν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα οικονομικά. Ο Απόλλωνας θα δημιουργήσει μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ εκ των πραγμάτων.

Πρώτο στόχο θα έχει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΚ ενώ φυσικά περιμένουμε να δούμε και τους παίκτες και τον προπονητή που θα απαρτίζουν την ομάδα. Οι άνθρωποι του Χρυσοχωρίου έχουν ειδοποιήσει ήδη την ΕΠΣΚ για τη συμμετοχή της ομάδας τους, στην Α` κατηγορία.

Όσον αφορά τον ΜΑ Φιλίππων πιθανόν και σήμερα να έχουμε οριστικές εξελίξεις για την κατηγορία που θα αγωνιστεί. Θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Είναι μια δύσκολη απόφαση. Σίγουρα θα δώσει το παρόν της η ομάδα των Φιλίππων τη νέα αγωνιστική σε μια από τις δυο κατηγορίες της ΕΠΣΚ.

Θα αποφασιστεί αν παίξει στην Α’ Κατηγορία όπου κέρδισε την άνοσο τη σεζόν 2022-2023. Σε διαφορετική περίπτωση αν δηλαδή δηλώσει συμμετοχή στη Β’ Κατηγορία, τότε η Δόξα Αμυγδαλεώνα θα πάρει τη θέση του Μέγα Αλέξανδρου στην Α’ Κατηγορία.

Οι άλλες ομάδες που είναι σίγουρες στην Α` κατηγορία είναι οι εξής:

Ορφέας, Άρης Πηγών, Βύρωνας, Αετός Οφρυνίου, ΜΑ Ορφανίου, Βρασίδας ΝΠ, Μακεδονικός Αγιάσματος, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Δόξα Θεολόγου, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, Ατρόμητος Ακροβουνίου, ΑΕΚ Καβάλας και ο Απόλλωνας Χρυσοχωρίου όπως προαναφέραμε.

Όσον αφορά τον τελικό του Σουπερ Καπ της ΕΠΣΚ ανάμεσα στον πρωταθλητή της σεζόν που πέρασε Ορφέα Ελευθερούπολης και στον κυπελλούχο Βύρωνα Καβάλας, δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία που θα διεξαχθεί.

Ο Βύρωνας μπαίνει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 27 Αυγούστου με το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας. Οπότε πρέπει να βρεθεί μια κενή ημερομηνία και για τις δυο ομάδες. Ο θεσμός του Σουπερ Καπ επανέρχεται στο τοπικό ποδόσφαιρο. Για τη Β` κατηγορία σημειώνουμε ότι θα παίξει και ο Νέστος με την αναπτυξιακή ομάδα.

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Νέστου. Ο ΑΟΚ μάλλον δεν θα κατεβάσει Β` ομάδα ενώ ερωτηματικό η συμμετοχή του Ορφέα Ελευθερούπολης. Στη Β’ Κατηγορία επανέρχεται μετά από απουσία ενός έτους ο ΠΑΟΚ Καβάλας έχοντας νέα διοίκηση. Από τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στους δυο ομίλους δεν έχουμε κάποια που θα τα παρατήσει, μέχρι τώρα.

Προηγούμενο άρθρο

Υποψήφιοι με την Μαρία Βαρύτη από τη ΔΕ Ορφανού

Επόμενο άρθρο

Ο Εμπορικός Σύλλογος για το Summer Shopping Night