Dark Mode Light Mode

Καθήλωσαν τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού οι αγώνες motocross στην πίστα των Κρηνίδων (φωτογραφίες)

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε για μία ακόμη χρονιά η διοργάνωση των αγώνων motocross που πραγματοποιήθηκαν στην πίστα των Κρηνίδων, το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024, με ευθύνη του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κρηνίδων και τη συνδρομή του Δήμου Καβάλας, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, και της ΜΟΤΟΕ.

Οι συνολικά 200 αναβάτες που πήραν στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα motocross, κέρδισαν το δυνατό χειροκρότημα του φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σημειώνοντας παράλληλα σημαντικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Τα μέλη του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κρηνίδων (ΑΜΟΚ), που είχαν την ευθύνη για την εν λόγω διοργάνωση, απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των συμμετεχόντων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι αγώνες και την άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων. Οι τίτλοι τέλους της φετινής διοργάνωσης motocross έπεσαν με την απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους νικητές από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστα Χατζηαναστασίου.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχημένη Καβαλιώτικη συμμετοχή με 9 μετάλλια στο 33ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Διαχρονικών αθλητών στίβου

Επόμενο άρθρο

Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης: Πρώτη, πλέον, σε εντάξεις ΕΣΠΑ με 504 εκ. ευρώ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης