Dark Mode Light Mode

Καβάλα: Κινήθηκε απειλητικά εναντίον αστυνομικών προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και συνελήφθη

Φωτογραφία αρχείου

Σύλληψη αλλοδαπού κατηγορούμενου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης

Συνελήφθη την 20-7-2024 το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Νέστου Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, κινήθηκε απειλητικά εναντίον των ανωτέρω αστυνομικών προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, ενώ ακολούθως το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 20/21-7-2024 στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους και να χρησιμοποιούν στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας από αρμόδια αρχή, έναν ανιχνευτή μετάλλων με ένα ζεύγος ακουστικών και έναν ανιχνευτή μετάλλων επικέντρωσης (pinpoint) αντίστοιχα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον κατασχέθηκαν ένας υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων και ένα σκαπτικό εργαλείο που κατείχαν οι δράστες εντός σακιδίου πλάτης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Σύλληψη ημεδαπού για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

Συνελήφθη την 20-7-2024 το μεσημέρι σε παραλιακή περιοχή της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ένας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση σε λουόμενους, 24 συνολικά είδη παρεμπορίου (ζεύγη γυαλιών ηλίου) στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκε στο δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Γιάννης Πασχαλίδης: 50 Χρόνια από την Εισβολή στην Κύπρο - Μια Ανάμνηση Ζωντανή στη Μνήμη μας

Επόμενο άρθρο

Η Γκιόλα της Θάσου μέσα στις 5 φυσικές πισινές που ξεχωρίζουν και προτείνονται στην Ελλάδα (φωτογραφίες-videos)