Στην Καβάλα, σχολή μαγειρικής δημιουργεί περίτεχνα σοκολατένια αβγά για το Πάσχα.
Η κα Ευμορφία Δημητρούδη, ζαχαροπλάστρια, που φοίτησε στη συγκεκριμένη σχολή και τώρα διδάσκει σε αυτήν και η ίδια, αποκαλύπτει τα μυστικά της…καλλιτεχνίας της. Όπως είπε στην εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3, κάθε αβγό έχει πίσω του και μία ιστορία, ενώ κάθε ένα από αυτά είναι ξεχωριστό σχέδιο. Τα θέματα από τα οποία αντλεί έμπνευση η Ευμορφία είναι η φύση, οι ζωγραφιές, τα παραμύθια αλλά και οι τάσεις της μόδας.
Η κα Μαρία Παπανικολάου, ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου κέντρου διά βίου μάθησης, μίλησε για το μεράκι της Ευμορφίας, η οποία, όπως είπε, έχει δουλέψει σε μεγάλα εστιατόρια και έχει επαινεθεί επανειλημμένα για τις τεχνικές της.
πηγή: ΕΡΤ – Μπέλλα Θεριού