Dark Mode Light Mode

Κεντρική πλατεία Καβάλας – Μάθε πως να χαρίσεις ΖΩΗ Vol.3 (φωτογραφίες)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της σχολής χορού STEP UP “Μάθε πως να χαρίζεις ζωή vol.3”, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία Καβάλας, με τη συμμετοχή πολλών χορευτών, αθλητών και πλήθους κόσμου!

Βασικός στόχος της εκδήλωσης ήταν η παροχή πληροφοριών προς κάθε ενδιαφερόμενο για τους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που νοσούν από λευχαιμία, η λήψη δειγμάτων σιέλου από νέους δότες, με ευθύνη του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας και του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, καθώς και η σπουδαιότητα της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων.

Το δυνατό χειροκρότημα του κοινού κέρδισε η παράσταση “ΕΛΠΙΔΑ” από τη σχολή χορού Step Up Kavala, με πάνω από 100 χορεύτριες επί σκηνής να αποτυπώνουν την ελπίδα που χαράσσεται στα πρόσωπα και στις ζωές των ασθενών που βρίσκουν τον πολυπόθητο δότη τους που θα τους χαρίσει το σημαντικότερο δώρο όλων, την ίδια τους τη ΖΩΗ!

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν εμπνευσμένο από τον αγώνα που έδωσε με την οξεία λευχαιμία η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου “χορεύοντας” τον καρκίνο της. Δίνοντας χαρά και ελπίδα με αυτόν τον τρόπο και σε άλλους νοσούντες, παροτρύνοντας παράλληλα συνεχώς όλο και περισσότερο κόσμο, σε όλη την Ελλάδα, να γίνουν εθελοντές δότες.

Είναι πάντοτε επίκαιρο και απαραίτητο να συνεχίζουμε τις δράσεις ενημέρωσης των πολιτών στοχεύοντας μέσω της αλληλεγγύης στην αύξηση εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων, δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ σε περισσότερους συνανθρώπους μας! Συνολικά τις τρεις τελευταίες χρονιές εγγράφηκαν 372 νέοι εθελοντές δότες!

Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Επόμενο άρθρο

Η ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής για τους πνιγμούς σε Κεραμωτή και Παληό