Dark Mode Light Mode

Κεραμωτή: Το ψήσιμο στο δάσος του επέφερε πρόστιμο 1.875€

Φωτογραφία αρχείου

Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αιτωλοακαρνανία, Καβάλα και Αττική


  • Συνελήφθη στις 21 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγρινίου, ημεδαπός, για πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις που επεκτάθηκαν σε δασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στις περιοχές των Τ.Κ. Γουριώτισσας και Ρίγανης, στον Δήμο Αγρινίου, στην Αιτωλοακαρνανία και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, χθες 22 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χρυσούπολης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση συσκευής έψησης εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον οικισμό Κεραμωτής, του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.000€, σήμερα 23 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση καύσεων ειδών πυροτεχνουργίας (βεγγαλικά), πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην παραλία Αγίου Νικολάου, του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας, στην Αττική.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

ΔΕΥΑΚ: Νυχτερινή διακοπή νερού σε τμήμα της Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ)

Επόμενο άρθρο

Σύλλογος του Δήμου Νέστου διαμαρτύρεται για τις ουρές μέσα κι έξω από την Κεραμωτή