• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Κεραυνός Ελευθερών: Φέρνει Παπαμακαρίου, βραβεύει Τσιάρα

 Κεραυνός Ελευθερών: Φέρνει Παπαμακαρίου, βραβεύει Τσιάρα

Ο διαιτητής Σουπερ Λιγκ Παναγιώτης Τσιάρας θα βραβευτεί το Σάββατο από τον Κεραυνό Ελευθερών, σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο του χωριού και αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο, αφού στον ίδιο χώρο θα λάβει χώρα η συναυλία με τη Μαριάννα Παπαμακαρίου.

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου έρχεται παρέα στις Ελευθερές, με καλούς φίλους & σπουδαίους καλλιτέχνες, για να μας χαρίσει ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Κεραυνός Ελευθερών και ο πρόεδρος του συλλόγου Οδυσσέας Ευδοκίου.

Ο δε Παναγιώτης Τσιάρας επιβραβεύεται από έναν τοπικό σύλλογο ποδοσφαίρου για την πολύ καλή του παρουσία στα γήπεδα της Σουπερ Λιγκ, τη χρονιά που μας πέρασε.  Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο παλιός διαιτητής της Α’ Εθνικής κατηγορίας, Μάλαμας Τεβεκέλης, ο οποίος τη δεκαετία του `90, είχε διευθύνει και πολλά ματς του ΑΟΚ στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Διαβάστε επίσης