Dark Mode Light Mode

Κέρδισε την εμπιστοσύνη μας-Τα καλύτερα έρχονται…

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε θα πρέπει η Κάμαλα Χάρις να του «πήρε τα σώβρακα» του Τραμπ στο προχθεσινό de bate.

Τα περισσότερα μέσα της Αμερικής κάνουν λόγο για επικράτηση της Κάμαλα που ήταν πιο ψύχραιμη και ανάγκασε τον Τραμπ να δείξει τον πραγματικό επιθετικό του χαρακτήρα.

Είναι φανταζόμαστε  περιττό να σας αναφέρουμε ότι και οι δύο αυτοί υποψήφιοι για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ πριν την ημέρα του de bate κάνανε καθημερινά ιδιαίτερα από ολόκληρες ομάδες επικοινωνιολόγων που τους προετοιμάζανε για την μάχη αυτή.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας με μόλις δύο παιχνίδια στον πάγκο της Εθνικής.

«Διαβάζει» καλύτερα από τον Πογέτ τα παιχνίδια , δίνει καλύτερες βοήθειες από τον πάγκο και γενικότερα είναι καλύτερος στην διαχείριση ενός αγώνα.

Έχει καλύτερη ποδοσφαιρική αντίληψη από τον προκάτοχο του και σίγουρα αυτή η Εθνική που μας παρουσίασε στα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League μπορεί να καταφέρει πολλά.

 

Περιμένει τις δημοσκοπήσεις  που έχει παραγγείλει ο Κασσελάκης σύμφωνα με το ρεπορτάζ και μετά θα μιλήσει.

Οι επόμενες κινήσεις του θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τόσο για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του κόμματος αλλά και για να δημιουργήσει καινούργιο κόμμα.

Πάντως  το πολιτικό τοπίο της χώρας μα δεν έχει ανάγκη από άλλο ένα κόμμα του 2,5%.

 

Να έχετε υπόψη σας ότι όσους ανασχηματισμούς και να κάνει ο Μητσοτάκης τα επόμενα 3 χρόνια Κικίλιας και Κεραμέως  δεν βγαίνουν με τίποτα από το κυβερνητικό σχήμα.

 

Η κακοκαιρία τύπου «Π» για την οποία μας ενημέρωσε ο μετεωρολόγος της καρδιάς μας Κλέαρχος Μαρουσάκης και επρόκειτο να επηρεάσει την χώρα μας από σήμερα Παρασκευή μάλλον δεν θα περάσει από τον δικό μας Νομό.

 

Πάντως την πιο σωστή δήλωση για τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Τσίπρα την έκανε ο Φάμελος που είπε ότι όλοι έχουμε ευθύνη για την κρίση στο κόμμα που δεν προκάλεσε μόνο ο Κασσελάκης.

Σωστός ο Σωκράτης που θα είναι η υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ  η πιο ελπιδοφόρα για το κόμμα.

 

«Τάπα» ήταν ο οδηγός που παρέσυρε προχθές στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης το ζευγάρι με το παιδί από το Βέλγιο που είχανε έρθει στην χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές.

Δεν είναι για σκότωμα αυτός ο άνθρωπος ;

Οι δύο γονείς είναι διασωληνωμένοι ενώ το παιδάκι είναι πολύ καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα είναι έγκυος στον 5ο μήνα.

 

Η πρώτη δημοσκόπηση που έγινε μετά την εξαγγελία των παροχών από τον Μητσοτάκη στην ΔΕΘ η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη με ποσοστά βέβαια χαμηλότερα από αυτά που έλαβε στις Ευρωεκλογές με δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

Καβάλα: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποξήλωση παράνομης καλλιέργειας σταφυλιών

Επόμενο άρθρο

Ο απόηχος της επιτυχημένης Σοροπτιμιστικής Ακαδημίας Ηγεσίας SLA GREECE 2024 (φωτογραφίες)