Dark Mode Light Mode
Στίβος: Τρεις Καβαλιώτισσες αθλήτριες μέσα στις οχτώ καλύτερες στην κατηγορία Κ-20
Κινείται τώρα για σέντερ φορ – Φλερτ με Βαλαβανόπουλο και Οικονομόπουλο
Η μάχη του banner

Κινείται τώρα για σέντερ φορ – Φλερτ με Βαλαβανόπουλο και Οικονομόπουλο

Ο Μανώλης Αλιατίδης είναι η μετά τους  Ψάλτη, Λυμπεράκη, Χατζηκυριάκου, Δήμιζα και Ντουρτμέ η 6η φετινή μεταγραφή του ΑΟΚ.

Ηρθε το Σάββατο στην Καβάλα και ολοκληρώθηκε η απόκτηση του.

Ο Αλιατίδης είχε παίξει αντίπαλος του ΑΟΚ στις 15 Νοεμβρίου του 2015 στο «Ανθή Καραγιάννη». Τότε ο ΑΟΚ είχε προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη και είχε κερδίσει με 2-0, με γκολ που είχαν πετύχει ο Δουμάνης και ο Παληγεώργος.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για την απόκτηση του Αλιατίδη

Ο Αθλητικός   Όμιλος   ΚΑΒΑΛΑ  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον   22χρονο αμυντικό Μανώλη Αλιατίδη. Ο υψηλόσωμος στόπερ στο παρελθόν ήταν στην Κ20 της Βέροιας και στην ομάδα της Κοζάνης στην Γ’ Εθνική, την περασμένη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά το Γενάρη παραχωρήθηκε στον Ιάλυσο Ρόδου (Γ’ Εθνική).

Σημειώνουμε ότι πριν τις ομάδες που αναφέρει το δελτίο τύπου ο Αλιατίδης αγωνίστηκε ακόμη στην ΑΕ Ελιμείας. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Εορδαϊκού.  Τη σεζόν 2015-2016 είχε 26 συμμετοχές με την Κοζάνη και τη σεζόν 2014-2015 με την ίδια ομάδα είχε 23 συμμετοχές.

Ο ΑΟΚ κινείται πλέον για την απόκτηση ενός σέντερ φορ.  Ο παίκτης ήδη έχει εντοπιστεί.

Φλερτ με Βαλαβανόπουλο και Οικονομόπουλο

Ο ΑΟΚ θέλει να εντάξει στο ρόστερ του, το Νίκο Βαλαβανόπουλο που έμεινε ελεύθερος από το Νέστο ενώ πριν αγωνιζόταν στον Ηρακλή Καβάλας αλλά και στον Ατσαλένιο Κρήτης.  Ο Βαλαβανόπουλος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Χρυσούπολης και συζητάει με τον ΑΟΚ ενώ είναι ακόμη υποψήφιος και για συλλόγους της Γερμανίας.  Ακόμη ο ΑΟΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον 18χρονο τερματοφύλακα Ξενοφών Οικονομόπουλο που από τον Ηρακλή Καβάλας βρέθηκε αρχικά στην Κ-17 του Πανθρακικού και στη συνέχεια στην Κ-20 του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζει στη Δόξα Δράμας ο Λίτσκας

Τελικά ο Γιώργος Λίτσκας που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΚ και δοκιμαζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίζει την καριέρα του στη Δόξα Δράμας. Ο Εβρίτης σέντερ φορ θα ξανασυνεργαστεί με τον Άγγελο Διγκόζη και τη νέα αγωνιστική χρονιά, όχι όμως στην Καβάλα.  Στη Δόξα ανανέωσε ο επιθετικός Κώστας Μαρκόπουλος που αγωνίστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος τη σεζόν 2014-2015. Υποψήφιος για τη Δόξα Δράμας είναι και ο Σάββας Κυριακίδης που δε συνεχίζει στον ΑΟΚ.

Προηγούμενο άρθρο

Στίβος: Τρεις Καβαλιώτισσες αθλήτριες μέσα στις οχτώ καλύτερες στην κατηγορία Κ-20

Επόμενο άρθρο

Η μάχη του banner