Dark Mode Light Mode

Κλείνει η αγορά στις 22 Νοέμβρη;

Σε διαδικασία συντονισμού για την καλύτερη επιτυχία των κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου βρίσκονται ήδη οι τοπικοί συνδικαλιστικοί φορείς.

Αυτό που είναι υπό σχεδιασμό είναι η κινητοποίηση της 22ας Νοέμβρη, κινητοποίηση που θα είναι πανελλαδική. Σε όσα θα ετοιμαστούν και θα γίνουν στην Καβάλα συμμετέχουν το Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών, ο Εμπορικός Σύλλογος.

Κοντά τους ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας. Σύντομα σε όλους αυτούς θα προστεθούν και άλλοι. Όπως ακριβώς έγινε ήδη στην Αθήνα. Στη σύσκεψη της προηγούμενης εβδομάδας. Στο ερώτημα αν στις 22 Νοέμβρη κλείσει και η αγορά, η απάντηση προς το παρόν δεν είναι οριστική.

Φαίνεται ότι εκείνη την ημέρα η αγορά δεν θα λειτουργήσει. Θα είναι κάτι που θα κριθεί κεντρικά αφού ότι αποφασιστεί θα γίνει όχι μόνο στην Καβάλα αλλά θα είναι ίδιο σε όλη την Ελλάδα. Για το αν λειτουργήσει ή όχι η αγορά θα αποφασίσει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Η γνωστή Ε.Σ.Ε.Ε. Κατά την εκτίμηση των εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου θα αποφασιστεί όχι μόνο απεργιακή συγκέντρωση αλλά και κλείσιμο των επιχειρήσεων. Εντός των ημερών η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Καβάλας θα συναντηθεί με τα σωματεία της.

Προηγούμενο άρθρο

Ανάδοχος στο έργο του Δικαστικού Μεγάρου

Επόμενο άρθρο

Οικοδομική άδεια για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων και ανακαίνιση σε μονάδα στο Παληό