Dark Mode Light Mode
Αναζητούνταν ο δράστης του επεισοδίου
Κλειστά τα πάντα στην αγορά την Τρίτη την ώρα του συλλαλητηρίου
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΗ 2018

Κλειστά τα πάντα στην αγορά την Τρίτη την ώρα του συλλαλητηρίου

Επιμελητήριο, Ομοσπονδία Επαγγελματιών και φυσικά Εμπορικός Σύλλογος άρχισαν χθες να ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο της Τρίτης. Μπροστά τους έχουν κι αυτήν την φορά τη μεγάλη πρόκληση και απόφαση. Τις ώρες της Πανκαβαλιώτικης κινητοποίησης η αγορά πρέπει να είναι όλη κλειστή. Κάτι εύκολο να το λες, δύσκολο να το πετύχεις. Πάντως και οι τρεις φορείς είναι έτοιμοι να κινηθούν συγκεκριμένα προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε την Τρίτη το μεσημέρι κίνηση στην Καβάλα να υπάρχει μόνο στην κεντρική πλατεία. Στο συλλαλητήριο.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, σύμφωνα με το τι έγινε σε προηγούμενες ίδιες περιπτώσεις (προηγούμενα συλλαλητήρια) είναι αρκετά περίπλοκο να πεισθούν άπαντες. Να κλείσουν όλοι, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Θα γίνει όπως φαίνεται η σχετική προσπάθεια και θα είναι συντονισμένη. Χθες το απόγευμα συνεδρίασε η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου, στην οποία μετέχει και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Ο δε Εμπορικός Σύλλογος είναι έτοιμος για έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου.

Κακά τα ψέματα, κι αυτήν την φορά μπροστά πρέπει να μπει το Επιμελητήριο. Οφείλει να ηγηθεί της εξόρμησης, στο πλαίσιο της οποίας όλοι οι επαγγελματίες την Τρίτη το μεσημέρι (για λίγη έστω ώρα) πρέπει να αφοσιωθούν στη διαμαρτυρία κατά των διοδίων.

Προηγούμενο άρθρο

Αναζητούνταν ο δράστης του επεισοδίου

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΗ 2018