Dark Mode Light Mode

Κλήσεις και σε λεωφορεία! Όλοι ενοχλούν εκτός από τις νταλίκες

Νέα δικαιολογημένα παράπονα για τα μέτρα τροχαίας στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας.

Τούτη την φορά διατυπώνονται από οδηγούς και ιδιοκτήτες Αστικών λεωφορείων. Όπως αναφέρουν, η Τροχαία του Λιμεναρχείου είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Συχνά βεβαιώνει παραβάσεις παράνομης στάθμευσης, 160 ευρώ η κάθε μία.

Κι όμως τα πράγματα είναι πολύ απλά. Περιπλέκονται στην πορεία και για άγνωστο λόγο. Πίσω από την αίθουσα επιβατών- εντός του λιμανιού- το Αστικό ΚΤΕΛ διαθέτει αφετηρία.

Κοντά στα λεωφορεία που εξυπηρετούν συγκεκριμένες γραμμές, σταθμεύουν -αλλά για λίγο- κι άλλα. Αυτά τα επιπλέον σταθμεύουν συνήθως δίπλα στο Τελωνείο. Μόλις εντοπιστεί λεωφορείο δίπλα ή κοντά στο Τελωνείο (στην πίσω του πλευρά), αμέσως το Λιμεναρχείο εμφανίζεται και βεβαιώνει παράβαση (κλήση) παράνομης στάθμευσης.

Τουλάχιστον 5 τέτοια περιστατικά έγιναν το τελευταίο διάστημα. Κι έτσι οι οδηγοί- ιδιοκτήτες αστικών λεωφορείων αγανακτούν. Θυμίζουμε ότι τα Αστικά λεωφορεία σταθμεύουν πολλά στον όμορο χώρο στάθμευσης. Αυτό συμβαίνει όταν τα οχήματα δεν είναι σε υπηρεσία.

Όσα είναι σε υπηρεσία και υπάρχει λόγος μιας σύντομης στάσης, εξυπηρετούνται πλησίον της αφετηρίας τους στο λιμάνι. Αλλά κι αυτά είναι υπό διωγμό. Τελικά όλα τα οχήματα στο λιμάνι κινδυνεύουν με κλήσεις εκτός από τις νταλίκες. Αυτές παραμένουν αμετακίνητες και ατιμώρητες πλησίον του κτιρίου του Τελωνείου!

Προηγούμενο άρθρο

Αύξηση τουριστών, αύξηση απορριμμάτων σε Καβάλα- Θάσο- Παγγαίο!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο