Dark Mode Light Mode

“Κρύβουν ότι τα έργα η διοίκηση μας τα ξεκίνησε…”

Με ανάρτηση του ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης διαμαρτύρεται για όσα έγιναν σήμερα. Τα έργα που εγκαινίασε, παρακολούθησε κτλ η διοίκηση Τοψίδη είναι έργα που άρχισε η διοίκηση Μέτιου. Αυτό αναφέρει ο κ. Πολίτης. Αναλυτικά:

«Έδωσα δικαίως όλο αυτό το διάστημα πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας, αλλά πρέπει η αλήθεια να λέγεται ως έχει όταν αυτή στρεβλώνεται. Σαφώς και εξακολουθώ να είμαι θετικός σε οτιδήποτε θετικό γίνεται για την Καβάλα μας, αλλά..:

Σήμερα η εκ Καβάλας συνάδελφοι της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Τοψίδη, εγκαινίασαν έργα και έκαναν επιστασία σε κάποια εν εξελίξει έργα στην ΠΕ Καβάλας, αλλά σε ένα πανηγυρικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν καθώς επίσης και σε δηλώσεις τους στα τοπικά κανάλια, όχι μόνο δεν ανάφεραν πουθενά ότι όλα αυτά είναι έργα που βρήκαν από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά σε κάποια εμβληματικά μας μέμθηκαν, γιατί πχ. λέει δεν κάναμε το έργο του Αμφιθεάτρου επί lock down!!

Ένα έργο για το οποίο έδωσα όλες μου τις δυνάμεις και που δεν υπήρχε ουσιωδώς πουθενά στο χάρτη για δεκαετίες. Για αυτό το τελευταίο και εγώ λοιπόν θα αντιπροτείνω ότι έπρεπε να γίνει κατά το διάστημα 2014-2019, να κερδίζαμε ακόμα περισσότερο χρόνο. Ή και παλαιότερα βεβαίως βεβαίως. Ενδεικτικά αναφέρω ένα ένα τα έργα – δράσεις που αναφέρονται στο εν λόγω δελτίο τύπου:

1) Εγκαίνια του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων 2. έργα στο ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ 3. έργα στα Τενάγη των Φιλίππων, τα οποία περιλαμβάνουν τον καθαρισμό και την εμβάθυνση της κεντρικής τάφρου 4. μελέτη για την ανάπτυξη και την επέκταση του υπήνεμου μώλου του λιμανιού «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας 5. εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στην ΠΕ Καβάλας και φυσικά 6. ανακαίνιση του Αμφιθεάτρου

ΟΛΑ τα παραπάνω είναι έργα που δρομολογήθηκαν και η υλοποίησή τους ξεκίνησε ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ και ορθώς η νέα διοίκηση τα συνεχίζει και θα τα ολοκληρώσει ή τα ολοκληρώνει, αλλά φροντίζει να αποκρύπτει αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια με τρόπο ενοχλητικό και politicaly unfair. Τα ξαναλέμε».

Προηγούμενο άρθρο

Πάνθηρες: Κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι με τον Άρη

Επόμενο άρθρο

Πρόστιμο 2.784€ για την πυρκαγιά στο Ραχώνι