Dark Mode Light Mode
Εξαπάτησαν ηλικιωμένους σε Καβάλα, Δράμα και Ροδόπη – Στις 40.300 ευρώ η λεία τους
Κύπελλο ΕΠΣΚ: Ο ΜΑ Ορφανίου πήρε την πρόκριση στην παράταση απέναντι στην ΑΕΚ – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (φωτογραφίες) 

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Ο ΜΑ Ορφανίου πήρε την πρόκριση στην παράταση απέναντι στην ΑΕΚ – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (φωτογραφίες) 

Μεγάλο παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Βερούλειο.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο αλλά η ΑΕΚ στην επανάληψη είχε τις απαντήσεις, ισοφάρισε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί όπου πάλι είχαμε ένα 30λεπτο θρίλερ μέχρι το τελικό 3-4. ΑΕΚ- ΜΑ Ορφανίου 3-4 παράταση (2-2 κανονικός αγώνας). Περιγραφή των φάσεων από τον Ηλία Ορφανίδη

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

25΄ανοίγουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι όταν μετά από κόρνερ του Προβατίδη στο 2ο δοκάρι, σπάει ο Τάσσιος πλασέ Ελευθεριάδη η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό της ΑΕΚ και στα δίχτυα 0-1.

28΄πέναλτι κερδίζει η ΑΕΚ όταν ο Ράνος ανατρέπει τον Κυγάη που επιχειρεί διείσδυση.Εκτελεί ο Μίνγκας στην αριστερή γωνία, αλλά θα αποκρούσει ο Βαρδαβούλιας.

38΄μετά από σέντρα του Νίκα. ο Κεβιν θα κάνειτο 0-2 .

47΄ανατροπή του δεξιού εξτρέμ της ΑΕΚ Οταντζή από τον Βαρδαβούλια (κίτρινη κάρτα)για να αποτρέψει σίγουρη παραβίαση της εστίας του και πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής Καμπερίδης.

Εκτελεί ο Μίγκας στην δεξιά γωνία και 1-2.

75΄χάνει ευκαιρια η ΑΕΚ όταν από «σόλο» του Κυγάη που βγάζει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κοσμίδης καθυστερεί και προλαβαίνουν οι αμυντικοί.

80΄μετά από κόρνερ και αλλεπάλληλες αποκρούσεις η μπάλα στον Σάβτσουκ που θα περάσει 3 αντιπάλους του και θα βρεί τα δίχτυα 2-2.

Ο αγώνας οδηγήθηκεστην παράταση με τη ΑΕΚ να έχει την υπεροχή στο Α΄μέρος αλλά το Ορφάνι θα είναι αυτό που θα πάρει κεφάλι στο σκορ στο 108΄μετά από κόρνερ του Ντουσάϊ και κεφαλιά του Παντελίδη 2-3.

Στο 113΄ η ΑΕΚ θα φέρει και πάλι το παιχνιδι στα ίσα όταν μετά από κόρνερ του Κυγάη, ο Ζαφειρίου με κεφαλιά θα κάνει το 3-3.

117΄μετά από πολλαπλή επίθεση του Ορφανίου ο Τάσσιος με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία το τελικό 3-4.


Ο Βύρωνας είχε εύκολο έργο στην έδρα του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα. Κέρδισε με 6-1 μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

2 γκολ ο Μπρατσιάνι, 2 γκολ ο Βλάχος, 1 ο Χατζησταύρου και 1 με αυτογκόλ. Με δυο γκολ του Δημήτρη Γιαλαμή και ένα του Ματσάγκου το Βυζάντιο πέρασε με 3-0 από την έδρα της Θράκης Γραβούνας. Το Παγγαίο κέρδισε εκτός έδρας με 4-1 την ομάδα του Αετού Οφρυνίου Β.

Ο Ατρόμητος Χαλκερού επικράτησε εύκολα με 6-1 στην έδρα του Εθνικού Νέας Καρυάς. Στο γήπεδο του Χρυσοχωρίου ο Νέστος Β` απέκλεισε με 3-1 τον Απόλλωνα Δάτου. Χωρίς αγώνα με 3-0 προκρίθηκε η ΑΕ Πιερέων απέναντι στον ΑΟΚ Β`. Άνετη επικράτηση με 5-1 του Μ.Α Φιλίππων στην έδρα του, απέναντι στην Ένωση Παγγαϊκού Δρυάδας.

Φωτογραφίες από το Βερούλειο: Χάρης Ιορδανίδης

Προηγούμενο άρθρο

Εξαπάτησαν ηλικιωμένους σε Καβάλα, Δράμα και Ροδόπη – Στις 40.300 ευρώ η λεία τους