Dark Mode Light Mode

Λέμε «ΟΧΙ» σε ενδοσχολική βία και εκφοβισμό με «συμμάχους» τη μουσική και το χορό!

Φωτογραφία αρχείου

Ο Σύλλογος εικαστικών τεχνών και φιλοτέχνων Ν. Καβάλας (artattack) σας προσκαλεί, σε συνδιοργάνωση με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την ένωση γονέων και κηδεμόνων Ν. Καβάλας να μεταφέρουμε το μήνυμα κατά της ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού μέσω της μουσικής και του χορού σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων απέναντι σε φαινόμενα ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού. Σύνθημα μας: «ΧΤΥΠΏ ΧΈΡΙΑ ΚΑΙ ΠΌΔΙΑ ΜΕ ΡΥΘΜΌ ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΚΑΛΌ ΣΚΟΠΌ…».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00 σε 5 διαφορετικά σημεία της πόλης σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και τα Μουσικά Σχολεία που συμμετέχουν στο φεστιβάλ”” Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία””.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: Οι συμμετέχοντες θα εκφραστούν μέσα από το χορό και τη μουσική φορώντας το δικό τους λευκό μπλουζάκι στο οποίο θα έχουν γράψει, ζωγραφίσει το δικό τους μήνυμα
ΌΧΙ ΣΤΗ ΒΊΑ.

Όλοι μαζί “θα φωνάξουμε” με τον χορό και την μουσική ΌΧΙ ΣΤΗ ΒΊΑ. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 στο παρακάτω link.

Η θέση που θα βρίσκεται το σχολείο σας θα ανακοινωθεί στο site του σχολείου από το διευθυντή του μουσικού γυμνασίου. Λεπτομέρειες σχετικά με την συμμετοχή του σχολείου μας θα συζητηθούν αύριο Τετάρτη στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 18:00 στο Σχολείο.

Προηγούμενο άρθρο

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Μέσω Κρατικής Αρωγής η αποζημίωση των πυρόπληκτων του Δήμου Νέστου»

Επόμενο άρθρο

Το Σωματείο Οικοδόμων για τον θάνατο του Ινδού εργάτη στη Θάσο