Dark Mode Light Mode

Λίγο ακόμη και τα χόρτα θα κρύψουν … το Βερούλειο!

Φωτογραφία τραβηγμένη την προηγούμενη εβδομάδα, κομμένα κλαδιά και χόρτα τόσα πολλά που σε λίγο θα κρύψουν το Βερούλειο!

Πρόκειται για το αποτέλεσμα εργασιών περιοίκων, για το οποίο έγινε ότι συνήθως. Άφησαν τα κλαδιά και τα χόρτα δίπλα στους κάδους και περιμένουν τον Δήμο Καβάλας να τα απομακρύνει. Αλλά ο Δήμος δεν το έκανε.

Θα το κάνει σήμερα, όπως διαβεβαίωσαν οι αρμόδιοι. Οι οποίοι εξήγησαν ότι εν τω μεταξύ είχαν και το πρόβλημα της έλλειψης του χειριστή του μηχανήματος λόγω της άδειας του. Κι όπως φαίνεται αντικαταστάτης του δεν υπάρχει.

Από το Δήμο Καβάλας γίνεται επίσης γνωστό ότι για το περιστατικό (κεντρική είσοδος του Βερούλειου) δεν είχαν καμία ενημέρωση ή ειδοποίηση. Κανείς από αυτούς που έκοψαν τα χόρτα δεν τηλεφώνησε στη δημοτική υπηρεσία.

Εξ αυτού του λόγου σκοπεύουν να αναζητήσουν τον υπεύθυνο ή τους υπευθύνους της κατάστασης για να του επιβάλλουν το προβλεπόμενο από τον κανονισμό καθαριότητας πρόστιμο. Αλλά δεν θα βρουν κανέναν. Έτσι δεν γίνεται πάντα; Κανείς δεν είδε, δεν άκουσε κτλ το παραμικρό.

Αν κάποιος κάνει μια βόλτα σήμερα στις συνοικίες της πόλης θα δει πολλές παρόμοιες εικόνες. Άλλοτε χόρτα και κλαδιά, άλλοτε παλιά έπιπλα και ογκώδη αντικείμενα. Κι άλλοτε κι απ’ τα δύο! Πάντα δίπλα σε κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

Προηγούμενο άρθρο

Επιστολή Δέσποινας Παπαδοπούλου για την Δημοτική Σχολή Χορού

Επόμενο άρθρο

Συνεχίζεται το έργο συντήρησης τμήματος της Αρχαίας Εγνατίας Οδού