Dark Mode Light Mode

Λιγότερα τεστ, περισσότερα κρούσματα!

Τα δελτία ειδήσεων αναφέρουν Καλοκαιρινή έξαρση των περιστατικών κορωνοϊού.

Ακόμη κι αν αυτό ισχύει, που ισχύει, δεν αφορά όλη την Ελλάδα. Προς το παρόν η μια κάποια αύξηση των περιστατικών εντοπίζεται κυρίως στην Αθήνα. Στην επαρχία όλα είναι αλλιώς. Πιο ήσυχα. Εδώ και καιρό πρόβλημα των περισσότερων είναι η ζέστη, ο καύσωνας και τίποτα πέραν αυτού.

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας τα δωρεάν τεστ μειώθηκαν κι άλλο. Έγιναν μόνο 24. Τουλάχιστον 10 λιγότερα σε σχέση με την προ προηγούμενη εβδομάδα. Κι ενώ τα τεστ μειώθηκαν και μειώνονται συνεχώς, στο Νομό μας είχαμε τρία κρούσματα.

Λίγα φυσικά αλλά για τα δεδομένα της εποχής σε αύξηση. Αναλυτικά: Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου βρέθηκε θετικός στο τεστ 69χρονος άνδρας. Το τεστ έγινε στην Καβάλα. Την Τρίτη 9 Ιουλίου βρέθηκε θετικός σε τεστ επίσης στην Καβάλα άνδρας 52 ετών.

Τέλος την Τετάρτη 10 Ιουλίου βρέθηκε θετική μετά από τεστ στην Ελευθερούπολη γυναίκα 52 ετών. Την προηγούμενη εβδομάδα 12 τεστ έγιναν στην Καβάλα (άλλοτε στο Δημαρχείο κι άλλοτε στο ισόγειο του Διοικητηρίου).

Εννέα τεστ έγιναν στο Κ.Υ. Χρυσούπολης και τα υπόλοιπα στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης. Τα λιγότερα τεστ σε μια μέρα έγιναν την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουλίου, μόνο ένα κι αυτό στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης.

Προηγούμενο άρθρο

Αστυνόμευση; Κυκλοφοριακό πρόβλημα όταν δεν υφίσταται  

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024