Dark Mode Light Mode

Λούνα παρκ του θανάτου!

Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη στο Λούνα Παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής με τον 19χρονο να πληρώνει με την ίδια του την ζωή την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν τα παιχνίδια στο συγκεκριμένο πάρκο.

Η αυτοψία των πραγματογνωμόνων έδειξε ότι τα σίδερα στο Crazy Dance που ανέβηκε ο άτυχος νέος από την Βέροια ήταν σάπια και ήταν θέμα χρόνου να διαλυθούν τα καθίσματα  των επιβατών.

Την πλήρωσε την νύφη ο 19χρονος από την Βέροια που εκσφενδονίστηκε από την θέση στην οποία βρισκόταν αφού αυτή κόπηκε στα δύο και προσέκρουσε με το κεφάλι σε μεταλλική κολώνα.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο αυτής της τραγωδίας Υπουργείο Ανάπτυξης και Δήμος Κασσάνδρας ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο για το ποιος ήταν υπεύθυνος για την αδειοδότηση του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Η Δήμαρχος με δηλώσεις της έκανε γνωστό ότι για την χρονιά του 2024 η επιχείρηση δεν είχε προχωρήσει στην γνωστοποίηση της λειτουργίας ως όφειλε και είχε ξεκινήσει η διαδικασία των κυρώσεων που όμως δεν προλάβανε να επιβληθούν ποτέ.

Όπως γίνεται συνήθως στο Ελλαδιστάν το πάρκο σφραγίστηκε μετά την τραγωδία.

 

Μητσοτάκης από Πεντέλη: Είμαστε εδώ για να επουλώσουμε πληγές, να μάθουμε από τα λάθη μας και να κάνουμε άμεσες παρεμβάσεις.

Το θέμα είναι ρε Πρόεδρε ότι μέχρι να μάθετε θα καεί όλη η χώρα.

Πλέον είμαστε στην φάση που οι συγνώμες έχουν κουράσει και δεν προσφέρουν καμία λύση στα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν όλα αυτά τα χρόνια ως  χώρα.

Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει μία φωτιά από τον Βαρνάβα και να φτάνει μέχρι τον αστικό ιστό των Αθηνών και να καίει σπίτια.

Αυτή την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού δεν μπορεί να την σβήσει καμιά συγνώμη.

 

Μακάρι ο Άλεξ Χατιντάτζι αυτή την φορά να αποδείξει την αγάπη που έχει στον ΑΟΚ και στην πράξη και να πληρώσει αυτά τα χρέη που υπάρχουν στην ομάδα από την δική του εποχή.

Αν μάλιστα εκτός από αυτά μπορεί να δώσει και κάποια χρήματα ως ενίσχυση για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα θα είναι το ιδανικότερο.

 

Σύμφωνα με τις κρατήσεις που υπάρχουν στις τουριστικές περιοχές του Νομού μας  η τουριστική κίνηση θα συνεχιστεί σίγουρα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

 

Tίτλοι τέλους μπαίνουν και επίσημα στην σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ με την τραγουδίστρια να καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

H  Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τρίτη (20.08.2024) χωρίζοντας από μια σχέση που είχε διάρκεια δυο δεκαετίες με τον Μπεν Άφλεκ και μέσα σε αυτή υπήρξαν δύο αρραβώνες και δύο γάμοι.

Φανταζόμαστε όλοι ότι μετά από όλα αυτά αυτός ο χωρισμός θα είναι οριστικός.

 

Τα λέμε και πάλι αύριο.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Στους Πάνθηρες η εντυπωσιακή Daryna Bachkarova, στον Αστέρα ο Λαζαρίδης