Dark Mode Light Mode

ΜΑ Ορφανίου: Πέτκο και Τσακιρίδης οι δυο πρώτες μεταγραφές και 5 ανανεώσεις

Ο ΜΑ Ορφανίου ανακοίνωσε τις δυο πρώτες του μεταγραφές.

Ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφές παικτών αφού τόσο ο Πέτκο όσο και ο Τσακιρίδης αγωνίστηκαν με το Μέγα στη Γ` Εθνική, στο πρόσφατο παρελθόν. Η ανακοίνωση του Μέγα: Πρώτη μεταγραφή για τον #ΜΕΓΑ ένας παλιός γνώριμος…

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Μάριο , ο οποίος πέρασε από την ομάδα μας την σεζόν 21-22 στην Γ’ Εθνική. Ένα ακούραστο 8αρι με ταχύτητα και μεγάλη ευχέρεια με την μπάλα στα πόδια , και πολύ ποιότητα !

Επιστρέφει φέτος στον ΜΕΓΑ από τον Αγροτικό Αστέρα όπου είχε μετακομίσει και την πόλη της Θεσσαλονίκης ! Καλώς όρισες πίσω Μάριε , πάμε να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές.

Παναγιώτης Τσακιρίδης: Έκανε πρωταθλητισμό δύο χρονιές στο Π.Α.Ο Δόξα Ασσήρου στην Α1 Θεσσαλονίκης. Με παρουσίες στην Γ’ Εθνική παλαιότερα. Ο ταχυδυναμικός πλάγιος μπακ είναι η επόμενη μεταγραφή του ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Παναγιώτη καλώς όρισες στο #ΜΕΓΑ με υγεία και πολλές νίκες! Στο ρόστερ του Μέγα παρέμειναν από πέρσι ο Πετράκης (θετική η προσφορά του), ο Γούναρης και ο αρχηγός της ομάδας Μηλιάδης. Επίσης στην ομάδα παρέμεινε ο ποιοτικός επιθετικός Νίκα ο οποίος πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό αλλά και ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Ράνος.

Προηγούμενο άρθρο

Αναμένεται η πρώτη σοβαρή απόβαση Βαλκανίων τουριστών το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Επόμενο άρθρο

Ο Φ. Τσαμπέγια στον Ορφέα και οι πρώτες ανανεώσεις σε ΑΕΚ και Μακεδονικό Αγιάσματος