Dark Mode Light Mode

Μακάρι αυτή η περιπέτεια να έχει happy end !

Και πάμπλουτοι και αγνοούμενοι γιατί θελήσανε να κατέβουν με υποβρύχιο στο ναυάγιο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ και να το δούνε από κοντά.

Θελήσανε να έχουν αυτή την εμπειρία που ίσως τους κοστίσει και την ίδια την ζωή τους.

Μάλιστα για αυτή την κατάδυση πληρώσανε 250.000 δολάρια ο καθένας.

Τραγικό !

Το υποβρύχιο της εταιρίας που κάνει τουριστική κατάδυση στο ναυάγιο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάθηκε μόλις πλησίασε το κουφάρι του ναυαγίου.

Για περίπου 2,5 ώρες κατεβαίνανε μέχρι να φτάσουν στον ΤΙΤΑΝΙΚΟ.

 

Ενοχλήσανε δικαιολογημένα  τα παλαμάκια  του  Νίκου Αλιάγα στο γκολ της Γαλλίας  κατά την διάρκεια του προχθεσινού αγώνα για τα προκριματικά για το EURO του 2024 με την Ελλάδα.

Μπορεί ο Αλιάγας όλα αυτά τα χρόνια να ζει και να εργάζεται στην Γαλλία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να  είναι  Έλληνας.

Δεν είπαμε να κατέβει στο γήπεδο με Ελληνική σημαία ( που θα μπορούσε) άλλα όχι και να χειροκροτεί  στο γκολ του Μπαπέ ειδικά με τον τρόπο που αυτό επιτεύχθηκε.

Αγωνιστικά η ομάδα μας ήταν πολύ καλή και ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες βγήκε μπροστά και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης.

Η προχθεσινή απόδοση της ομάδας αν μη τι άλλο έδειξε ότι με τον Πογιέτ γίνεται καλή δουλειά η οποία κάποια στιγμή θα φανεί μέσα στο γήπεδο και θα έρθουν και οι μεγάλες διοργανώσεις που τόσο πολύ μας έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια.

Η ήττα από την Γαλλία ήταν πικρή κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

 

Όσο αφορά τον Μαυροπάνο μάλλον θα πρέπει να τον έχουμε από κοντά γιατί είναι επιρρεπής στις «πατάτες».

Και αναφέρομαι και στην περίπτωση του πέναλτι  που λόγω της αφέλειας του εκτελέσθηκε δεύτερη φορά αλλά και μετά στο επικίνδυνο κουνγκ  φου χτύπημα στον Κριεζμάν που θα μπορούσε από πιο νωρίς να του στοιχίσει την κόκκινη κάρτα.

Καμία σχέση με τον Χατζηδιάκο που για άλλη μια φορά έκανε πολύ καλό παιχνίδι.

 

Μήπως θα πρέπει να καθιερώσουμε στην Ελλάδα το φεστιβάλ «Μπισμπίκια» από Βασίλη Μπισμπίκη και κάθε καλοκαίρι να αφιερώνουμε ένα τριήμερο στο ζεϊμπέκικο ;

Το αναφέρω αυτό γιατί ο Μπισμπίκης κάθε φορά που βρίσκεται κοντά  σε πίστα σαλτάρει  και  ρίχνει μια ζεμπεκιά !

Η τελευταία έπεσε στην συναυλία του Στέλιου Διονυσίου.

 

Πάντως  όσο οι «κομμένοι» του κόμματος  ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ βρίζουν την πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου τόσο το κόμμα της κερδίζει πόντους.

Είναι το μόνο κόμμα από τα μικρά που θα είναι σίγουρα μέσα στη νέα βουλή.

Φλερτάρει σχεδόν με το 5% !

 

Λόγω της παρουσίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομμπάμα  που φιλοξενείται στην βίλα του καλού του φίλου Τομ Χανκς στην Αντίπαρο το νησί τα τελευταία 24ωρα θυμίζει Αμερικανική βάση.

Ελικόπτερα ,περιπολικά , θωρακισμένα τζιπ και δεκάδες μυστικοί πράκτορες.

Το νησί ζει μεγάλες στιγμές.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Εξαιρετική και φέτος η διοργάνωση «Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια» (φωτογραφίες)