cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Μακρύαμμος Bungalows: Οι διακοπές σου σ’ ένα πνεύμονα φύσης στη Θάσο, με θέα στο Αιγαίο

 Μακρύαμμος Bungalows: Οι διακοπές σου σ’ ένα πνεύμονα φύσης στη Θάσο, με θέα στο Αιγαίο

Τα πανέμορφα πετρόχιστα bungalows που ακολουθούν τη παραδοσιακή Θασίτικη αρχιτεκτονική πάνω στη θάλασσα μας προδιαθέτουν για χαλαρωτικές διακοπές.

Στο βορειοανατολικό κομμάτι της Θάσου, τα πανέμορφα πετρόχιστα “Μακρύαμμος Bungalows” που ακολουθούν τη παραδοσιακή Θασίτικη αρχιτεκτονική, με στέγες από σχιστόλιθο, σίγουρα θα σε γοητεύσουν και ίσως να σε καθυστερήσουν από  την εξερεύνηση των φυσικών τοπίων του νησιού.

Η απόσταση που σίγουρα θα διανύσετε με το που θα φτάσετε εδώ, πάντως, είναι μέχρι την πανέμορφη παραλία της Μακρυάμμου μόλις λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. Τα κρυστάλλινα νερά της βραβευμένης με Γαλάζια Σημαία παραλίας είναι μια όαση χαλάρωσης.

Το ξενοδοχείο παρέχει στον επισκέπτη ένα γαστρονομικό ταξίδι με δυο εστιατόρια με ελληνική και διεθνή κουζίνα και τέσσερα διαφορετικά, μπαρ το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, ανοιχτά τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Οι διακοπές στα “Μακρύαμμος Bungalows” ακουμπούν στα θέλω όλης της οικογένειας. Υπάρχει Mini Club, ενώ τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των Μικρών Κορμοράνων όπου μια ομάδα επαγγελματιών θα τα συνοδέψει σε όλων των ειδών τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες

Η ονειρική τοποθεσία προσφέρεται για αναζωογόνηση με θέα το μπλε του Αιγαίου αλλά και ως ορμητήριο για να γνωρίσετε τις ομορφιές της Θάσου. Μια μπουκιά Ελλάδα, το υπέροχο λάδι και μέλι που παράγει η Θάσος και θα βρείτε και στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, όπου τα τοπικά προϊόντα δίνουν τον τόνο. Στα “Μακρύαμμος Bungalows ” η χαλάρωση και η επανασύνδεση με τη φύση είναι μονόδρομος…

Μακρύαμμος, Θάσος

Τηλ.: +30 25930 22101

Email: info@makryammos-hotel.gr

https://www.makryammos-hotel.gr/

πηγή: athinorama.gr

Διαβάστε επίσης