Dark Mode Light Mode
Επεισόδιο μεταξύ ηλικιωμένων στη Νέα Πέραμο
Μαρία Βαρύτη: Ούτε ένα λιμανάκι δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά η διοίκηση Αναστασιάδη…

Μαρία Βαρύτη: Ούτε ένα λιμανάκι δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά η διοίκηση Αναστασιάδη…

 Πριν από τρείς μήνες επισκέφθηκαν τον κ. Δήμαρχο, μέλη του Ομίλου Ερασιτεχνών Ψαράδων και Αθλημάτων Θαλάσσης «Η Αρεθούσα» και τον ενημέρωσαν για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το λιμάνι της Ηρακλείτσας λόγω της στασιμότητας των έργων τα τελευταία 2 χρόνια, και κατέθεσαν έγγραφο διαμαρτυρίας και κατάθεσης προτάσεων, κοινοποιούμενο και προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αφορμή για την επιστολή αύτη ήταν η αναδρομική εφαρμογή της απόφασης του 2022 για την αύξηση των τελών ελλιμενισμού, την οποία ξέχασε… να εφαρμόσει η δημοτική αρχή για το προεκλογικό 2023.

Επειδή εδώ και 3 μήνες τα μέλη του Ομίλου δεν είχαν κάποια απάντηση ή ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο λιμάνι, παρέστησαν στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, οπότε ο Πρόεδρος αναγκάστηκε να τους δώσει τον λόγο.

Η παράταξή μας, αλλά προφανώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν είχαμε λάβαμε γνώση της παραπάνω επιστολής διαμαρτυρίας του Ομίλου, με αποτέλεσμα να συρθούμε σε μια ενημέρωση απαράδεκτη από τον Πρόεδρο του Σώματος, που προσπαθούσε να βρει δικαιολογίες για την εσκεμμένη απόκρυψη της επιστολής…

Άραγε ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Ηρακλείτσας είχαν λάβει γνώση της επιστολής αυτής;

Αν και πλέον δεν μας κάνει εντύπωση η αδιαφορία, η προχειρότητα και η αλαζονεία  με την οποία η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη αντιμετωπίζει τα προβλήματα του Δήμου Παγγαίου, καλούμε τον Δήμαρχο, να ολοκληρώσει τα έργα στο Λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας σύμφωνα με τις, προ 15μήνου, προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι τόσο στους χρήστες του λιμανιού, όσο και σε όλους τους δημότες.

Παράλληλα καλούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γάκη, να σταματήσει να απαξιοί τους συμβούλους όχι μόνο της αντιπολίτευσης, αλλά ακόμη και τους συμβούλους της συμπολίτευσης, και να εφαρμόσει σωστά τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, προστατεύοντας τα συμφέροντα του Δήμου Παγγαίου.

 

ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΥΤΗ

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Παγγαίου

Προηγούμενο άρθρο

Επεισόδιο μεταξύ ηλικιωμένων στη Νέα Πέραμο