• 2 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Μάριος Ντομί: Ο νεότερος προπονητής στην Α` κατηγορία

 Μάριος Ντομί: Ο νεότερος προπονητής στην Α` κατηγορία

Ο Μάριος Ντομί θα είναι ο νεότερος προπονητής στην Α’ Κατηγορία.

Και από τους νεότερους στην Ελλάδα.  Είναι μόλις 29 ετών. Ο Μάριος (Μαριγκλέν) Ντομί φόρεσε την φανέλα ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής του Α.Ο Καβάλα, στον οποίον και παρέμεινε μέχρι και το 2014.

Αγωνίστηκε με τον ΑΟΚ στη Β` ομάδα Σουπερ Λιγκ (προπονητής ο Καραμπιμπέρης) και στη Β` Εθνική με προπονητή αρχικά τον Νίκο Παπαδόπουλο. Την περίοδο αυτή επίσης κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας (Κ-19 και Κ-21).

Αγωνίσθηκε στη συνέχεια στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Ορφέα και του Βυζαντίου. Ακολούθησε ο Ηρακλής Καβάλας, ο Βρασίδας, η Δόξα Θεολόγου και το 2018 συναντήθηκε με την Δόξα Αμυγδαλεώνα, σαν προπονητής στα τμήματα υποδομής το 2018 (κάτοχος UEFA C από το 2017).

Πρόσφατα η νέα διοίκηση της Δόξας αποφάσισε ο Μάριος Ντομί, μετά και την απόκτηση του πτυχίου UEFA Β τον περασμένο Μάρτιο, να αναλάβει την ευθύνη του ανδρικού τμήματος.

Διαβάστε επίσης